Urban Explorers bezoeken verlaten bungalowpark, worden achterna gezeten door vrouw met bijl

Bizar
door Steve
woensdag, 13 maart 2024 om 14:36
thumb vk urban explorers bezoeken verlaten bungalowpark worden achterna gezeten door vrouw met bijl
Wij komen 's nachts niet meer in een bos en dat heeft allemaal te maken met de film 'The Blair Witch Project'. In het begin van deze film was het niet duidelijk dat het in scene was gezet en werd je 's nachts badend in het zweet wakker van een enge heks in een bos. Het verhaal was namelijk dat de videotape die in het bos was teruggevonden het enige was dat werd teruggevonden van een groepje studenten, een jaar na hun verdwijning in een bos.
Achteraf hele slimme marketing voor een film die 22.000 dollar heeft gekost om te maken, maar ruim 250 miljoen dollar heeft opgeleverd. De film is daarmee een van de meest succesvolste low-budget film ooit. Maar een enge vrouw in het bos tegenkomen kan dus ook in het echt en daar kunnen een paar Belgische Urban Explorers over meepraten.

Achterna gezeten met een bijl

Het groepje Urbexers wist dat er in de buurt van Tessenderlo in de bossen een verlaten bungalowpark is en wilde daar midden in de nacht een kijkje nemen. Alleen was het bos niet zo verlaten, want waarschijnlijk had een vrouw intrek genomen in het bungalowpark en deze vrouw ging de Hasseltse YouTuber 'Siaz' en zijn vrienden achterna met een bijl.
De video staat al een aantal weken online, maar gaat nu viraal in het buitenland. De Urban Explorers moesten zoals ze zelf zeggen rennen voor hun leven en Siaz belde de politie om gered te worden van misschien wel 'The Blair Witch' van Belgie.