Meisje op Bali neemt modderbad tijdens scooterrijden

Humor
door Dennis
maandag, 08 juli 2024 om 21:33
thumb vk dame vindt de perfecte manier om een scooterrit op bali te eindigen
Het is weer vakantie en dat betekent dat er wereldwijd weer veel mensen afreizen naar Bali. Eén van de populairste manieren om je dan van A naar B te brengen, is niet de taxi, maar de scooter. Toch zijn er veel toeristen die het gebied niet goed kennen en blind hun navigatie volgen. Dat dit niet altijd goed afloopt, weet dit meisje in het virale filmpje inmiddels ook. Zij komt namelijk met haar scooter vast te zitten in de modder.

Modder in Canggu

Als je naar een bestemming vertrekt als toerist, is het goed om je alvast even in te lezen over wat er op je bestemming zoal te doen is. Maar ook is het handig het één en ander over het landschap te lezen. Op 16 uur vliegen van Amsterdam ligt namelijk de kustplaats Canggu in het gebied Badung op Bali in Indonesië. Canggu is een vrij kleine plaats met maar 7000 inwoners en het ligt op 8 kilometer, ten westen van het grote stadscentrum van Denpasar.
Je vindt er op deze bestemming geregeld grote modderbaden en het is zelfs een culturele traditie om een modderbad te nemen. Maar de volgende keer dat het meisje een modderbad neemt, is het wellicht beter om de scooter niet mee te nemen.

Met de scooter vast komen te zitten

Het meisje rijdt aan de kant van de weg, maar komt dan vast te zitten in één van de vele modderbaden die er in Canggu zijn. Inmiddels weten meer dan 2000 mensen die een like op de video hebben gezet, dat ook. Het meisje zit tot haar knieën vast in de modder, maar wordt eruit eindelijk door twee lokale helden uit getrokken. Toch is het een klassiek voorbeeld van hoe het leven op Bali eruitziet. De video werd dan ook gedeeld op het account ‘balilife’. Op dit account zijn er wel meer interessante video’s over het leven in Bali te zien.