Beste vriendin mag op zoek naar andere vriendin na weekendje doorzakken

Humor
door Dennis
dinsdag, 09 juli 2024 om 22:35
thumb vk beste vriendin gaat op zoek naar een nieuwe beste vriendin na een heftig weekend
Het weekend is altijd tijd voor feest. De drankjes komen op tafels en vrijdag en zaterdag zijn bij uitstek de dagen om er heerlijk op los te feesten. Natuurlijk wil iedereen bewijzen dat hij of zij een beetje drank wel aankan. In ieder geval gebeurt het wel vaker dat het zoveelste drankje toch een beetje verkeerd valt en dat het daarom op de knietjes de wc aanbidden wordt. Daar kan deze dame in een virale TikTok-video over meepraten. Maar het is de dynamiek van het filmpje dat ervoor zorgt dat deze video viraal gaat.

Vriendin gaat onverstoorbaar door

De video is meer dan 2,6 miljoen keer geliket en heeft nu bijna 8000 reacties. Hij werd daarbij ook nog eens 309.000 keer gedeeld. Maar wat is er dan zo bijzonder aan het filmpje? Nou, ene Emma Klemm heeft bedacht dat ze graag een viraal filmpje wil gaan maken. En dat doet ze door in het toilet een dansje te wagen. Waarschijnlijk heeft ook zij een drankje te veel op, waardoor ze de aandacht voor haar beste vriendin verliest.
Want terwijl de vriendin nog even een dansje waagt op een paar kleine vierkante meters, heeft haar beste vriendin echt te diep in het glaasje gekeken. Zij gaat dan ook over haar nek en moet op de knieën voor de wc gaan zitten. Ze probeert het allemaal nog tegen te houden en ziet er duidelijk beroerd uit. Ieder normaal mens zou dan haar vriendin helpen en voor haar zorgen om zich snel weer beter te laten voelen. Maar voor deze beste vriendin is er geen denken aan. Zij gaat 9 seconden lang vrolijk verder met haar dansje.

Tijd voor een nieuwe beste vriendin

Als we als redactie zo vrij zouden mogen zijn om nog wat vriendelijk advies te geven, dan zouden we tegen de dame die de wc knuffelt willen zeggen: ga op zoek naar een beste vriendin. Want zo de aandacht trekken, zo kun je echt niet zijn.