Kaka’s ex-vrouw vertelt de bizarre reden waarom de Braziliaanse voetballer tien jaar geleden ging scheiden

Sport
door Dennis
maandag, 15 april 2024 om 10:47
thumb viraal scheiding kaka
Het was een van de meest besproken scheidingen, iets minder dan tien jaar geleden. De bekende Braziliaanse voetballer Kaka ging scheiden van zijn vrouw, nadat hij sinds 2005 met haar getrouwd was geweest. Nu vertelt zijn ex-vrouw na al die jaren waar het mis is gegaan tijdens de relatie. Want wie dacht dat het hier ging om niet meer verliefd op elkaar zijn of ontrouw, heeft het mis. Zijn ex-vrouw komt met een heel andere, zeer bizarre reden waarom ze besloten een einde aan hun relatie te maken.

Te perfect voor een relatie

Kaka (41) heeft een glamoureuze carrière achter de rug en heeft onder meer gespeeld voor Sao Paulo, AC Milan, Real Madrid en Orlando City. In 2017 hing hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen. In 2005 voetbalde hij voor AC Milan en trouwde hij met zijn jeugdvriendin, Caroline Celico. De twee hebben samen een zoon en een dochter en gingen in 2015 uit elkaar, nadat ze tien jaar getrouwd waren.
“Kaka heeft me nooit bedrogen”, zegt zijn ex-vrouw. “Hij heeft me altijd geweldig behandeld, ik kreeg een fantastische familie. Maar ik was niet blij. Ik miste iets. Eerlijk gezegd was hij te perfect voor mij.” Dat leidde bij zijn ex-vrouw tot frustraties.

De beste man die je kunt wensen

De voetballer doet eigenlijk alles goed in zijn leven. Hij is een vroom Christen en tijdens zijn huwelijk met Celico was hij onder meer een evangelisch pastoor. Daar stopte hij in 2010 mee, waarna hij verder ging met zijn eigen stichting ‘Horizontal Love’. Daar draaide het om het verstrekken van goed voedsel en hygiëne voor de armen. Maar al die perfectie begon zijn ex-vrouw te ergeren, waarna de twee in 2015 een eind aan hun huwelijk maken. Sinds 2017 is hij samen met Carolina Dias, met wie hij een 1-jarige dochter heeft.
Ook als voetballer deed hij het niet onverdienstelijk: hij won twaalf trofeeën, inclusief de Champions League en een wereldkampioenschap, waarbij hij ook 29 keer in 92 interlands scoorde. (Thumbnail via)

Kaka's ex-vrouw Caroline Celico

Niet getreurd, want Kaka is gelukkig met Carolina Batista Leite