F the Pain Away nieuwe trend op TikTok

Entertainment
door Dennis
maandag, 15 april 2024 om 9:46
thumb vk dames gaan hard op de hannah laing remix van f the pain away van peaches
Bij Viraal.nl spotten we niet alleen filmpjes en liedjes die nu viraal gaan, maar doen we ook een voorspelling voor nieuwe trends. De laatste paar dagen zien we veel filmpjes van vrouwen die een dansje doen op het liedje ‘F the Pain Away’ van de Canadese zangeres Peaches. Het liedje is officieel al uitgebracht aan het begin van de jaren 2000, maar lijkt nu een grote TikTok-hit te worden. Het was haar eerste debuutsingle en blijft haar ‘signature song’. Maar de remix van Hannah Laing zorgt dat het nummer weer een opleving krijgt. 

Opvallende titel van zangeres Peaches

De zangeres heeft wel een wat opvallende titel, en ook de tekst van het nummer is niet ondubbelzinnig. Het liedje is nu trending op TikTok, vooral vanwege de songtekst en het het rauwe gevoel dat je aan het liedje overhoudt.
De echte naam van Peaches is Merrill Beth Nisker. Ze was een tijdje aan het werk in het onderwijs en in de kinderopvang, maar is altijd bezig gebleven met muziek. Zo speelde ze gitaar voor kinderen van de opvang. Maar als muzikant is ze met heel andere dingen bezig, want haar andere liedjes laten weinig aan de verbeelding over: …. In The Air, P….y Mask en ‘I Feel Cream’. Maar toch is het niet haar bedoeling om te shockeren of vieze liedjes te zingen.

Liedjes hebben een betekenis

De liedjes van Peaches hebben namelijk een diepe betekenis en gaan over één van de belangrijkste liedjes van dit moment: genderidentiteit. Ook tijdens haar optredens vervagen de grenzen tussen mannen en vrouwen steeds meer. Het nummer ‘F*ck The Pain Away’ gaat dan ook vooral over de pijn die ze in haar leven heeft meegemaakt. Zo had ze last van een pijnlijke relatie en heeft ze het tegen kanker op moeten nemen. Met het nummer hoopt Peaches andere vrouwen een hart onder de riem te steken en hun verhaal te laten vertellen.
We gaan er met deze gedachte dan ook vanuit dat het een grote hit op TikTok gaat worden en hebben alvast de beste dansjes voor je op een rijtje gezet.

Hannah Laing 'F*** the Pain Away' ft. Peaches