Grote verdwijntruc met knakworst is best knap

Bizar
door Dennis
zaterdag, 30 maart 2024 om 10:51
thumb viraal knakworst knap
Sommige video’s hebben weinig tekst nodig. Wat een mens allemaal kan, zal je versteld doen staan. In ieder geval denken we dat deze video voer is voor menig KNO-arts, als hij zijn studenten uit moet leggen wat een kokhalsreflex is. Voor veel mensen is een lepeltje op de tong om de keel te onderzoeken al genoeg om flink te kokhalzen. Maar deze mevrouw in de video lijkt daar niet zo’n last van te hebben.

Knakworst wegwerken

We kennen het fenomeen frikandellen eten, maar de mevrouw in deze video werkt gewoon een flinke knakworst weg in haar keel, zonder deze op te eten. Kokhalzen is heel normaal en volgens dokters een reflex die je kan beschermen en zelfs je leven kan redden. Op die manier zal je je niet snel verslikken of stikken als er iets te diep in je keel komt. Dat de knakworst in dit filmpje die niveaus wel weet te bereiken, is een knappe prestatie op zich.

Niet nadenken en gewoon doen

De meeste mensen die last hebben van overmatige kokhalsreacties, krijgen dat vaak door psychische factoren. Denk je bij het zien van de grote verdwijntruc met een lange knakworst al dat je over je nek gaat, dan zul je dit kunstje van de dame in de video waarschijnlijk niet nadoen. Als we dan deze medische achtergrond over kokhalzen in het achterhoofd houden, kunnen we concluderen dat deze mevrouw er misschien niet al te veel over nadenkt. Of juist wel, erg gefocust is en niet nadenkt over of haar keel zo’n grote knakworst wel leuk zal vinden.
In ieder geval weten we zeker dat dit talent ook in andere, nachtelijke situaties goed van pas kan komen. Het zal vast een begeerde vrouw zijn die een exploderende WhatsApp- of Tinderinbox heeft vanwege haar uitzonderlijke talent, Wij hebben er zekerl respect voor en doen het haar niet na.