Man beschadigt zijn auto bij het opladen van de grill

Bizar
door Dennis
maandag, 22 april 2024 om 20:07
thumb vk onhandige man maakt zn auto stuk voor een grill
Het jaar 2024 is al lang en breed begonnen en voor we het weten zijn we de eerste helft van het jaar gepasseerd, maar dat betekent niet dat er geen bizarre filmpjes uit 2023 voorbij komen dit jaar. We gaan naar Bettendorf, Iowa in de Verenigde Staten. Op een filmpje is te zien hoe een onbekende man een grill – met toestemming – meeneemt. Maar hij heeft er wel een heel aparte manier voor om de grill op zijn auto te laden.

Grill over je auto slepen

Ieder normaal persoon zou eerst een stapje achteruit doen en zich afvragen hoe je de grill het beste gemakkelijk en veilig kunt vervoeren, zonder daarbij je auto te beschadigen. Denk bijvoorbeeld aan het halen van een aanhanger bij een verhuurbedrijf. Maar daar heeft deze chauffeur niet over nagedacht. Op 21 december zet een man met een camera zijn grill buiten, na het opruimen van zijn garage. Of het ding het nog doet, is nog maar zeer de vraag, maar de kerel op de video wil hem dolgraag meenemen. Daar heeft hij best wat voor over.
Zo besluit hij dat het een goed idee is om de grill eerst maar op de motorkap te zetten en dan zelf ook bij de auto omhoog te klimmen. Daarna doet hij steeds een stapje naar achteren, totdat hij boven op het dak van de auto staat. De man sleept de grill over de motorkap en bij zijn raam omhoog, zonder hem op te tillen. Uiteindelijk besluit hij dat het gelukt is om de grill op het dak te krijgen en klimt hij bij het portier weer naar beneden.

Schade aan auto

We kunnen ons haast niet voorstellen dat de auto er schadeloos van af is gekomen. Aan het einde van het filmpje rijdt de auto – die ook al een ander groot voorwerp op het dak heeft liggen – weg. Maar we hebben hem niets vast zien zitten, dus we verwachten nog wel meer schades.