Man uit Manchester ontmoet de liefde van zijn leven, maar weet niet wie ze is

Cute
door Dennis
maandag, 22 april 2024 om 17:35
thumb vk man uit manchester ontmoet liefde van zijn leven maar vergeet haar nummer te vragen
We kennen het allemaal: een leuke man of vrouw in de trein tegenkomen, maar niet durven vragen of diegene single is en wat zijn of haar telefoonnummer is voor verder contact. Maar als je op een festival bent en een leuke vrouw graag met je wil zingen en dansen, kun je maar beter op tijd haar nummer vragen. De man die deze les inmiddels ook geleerd heeft, is Rafaell. Deze TikTokker heet Rafail Karoullas en was onlangs op het festivalterrein van The Oast House in Manchester, waar een oude hit van Natasha Beddingfield, ‘Unwritten’ werd gedraaid.

Dansen met een onbekende vrouw

Dit soort liedjes doen het bij de vrouwen erg goed en ook Rafaell zelf kan het niet laten om mee te zingen en te dansen. Dat trekt de aandacht van de leuke vrouw voor hem, die met hem mee begint te zingen en te dansen. Het is duidelijk dat de twee een behoorlijke chemie hebben en zeker na het festival er nog een date achteraan hadden moeten knopen. Maar helaas vergeet hij het telefoonnummer van de vrouw te vragen en moet hij uiteindelijk zijn volgers op TikTok inschakelen om te achterhalen wie de vrouw is.
Nu zijn wij ook de beroerdste niet en helpen we graag mee zoeken. Het gaat hier om een blonde vrouw met een witte jurk en een zwarte leren jas, die volgens de volgers van Rafaell veel lijkt op actrice Camilla Luddington. Verder weten we weinig over haar. Hoewel het evenement al twee maanden voorbij is, weet Rafaell nog steeds niet wie die leuke vrouw heeft met wie hij heeft staan dansen. Maar hij krijgt haar maar niet uit zijn hoofd en lijkt dan ook een beetje verliefd.

Tags op TikTok

De volgers van Rafaell hebben geprobeerd mee te zoeken en komen allemaal uit bij een vrouw, ene Stephanie. Zij is influencer en lijkt inderdaad sterk op de vrouw van het filmpje. Helaas heeft ze aangegeven dat zij het niet is en dus blijft de zoektocht nog even doorgaan. Voor Rafaell hopen we dat hij de vrouw van zijn dromen snel zal vinden.