Jongen trapt mobieltje weg bij boksbal

Humor
door Dennis
zaterdag, 20 april 2024 om 11:41
thumb vk karatekid zorgt ervoor dat meisje nu een nieuwe telefoon kan kopen
We reizen af naar Austin, Texas in de Verenigde Staten. Want hoewel deze staat toch wat conservatiever is, is ook hier de smartphonehype geland. Daarnaast was het dit weekend genieten in The Aquarium On 6th, een bar in Austin waarvan de recensies nogal wisselend zijn. Om de boel wat op te leuken, hebben de bareigenaren een leuk apparaat aan het plafond bevestigd met een boksbal eraan. De bedoeling is uiteraard om zo hard mogelijk tegen de boksbal te schoppen en zo je kracht te meten. Maar dan moet je wel goed kunnen richten.

Mobieltje krijgt vliegles

Of het hier gaat om een ongelukje of het juist de frustratie van de jongen die tegen de boksbal wil schoppen is, weten we niet helemaal. Wel is duidelijk dat omstanders de recordpoging graag even vastleggen. Op de foto zie je onder meer een vrouw die dat doet met de smartphone en de flitser aan heeft. Maar deze jongen heeft of geen richtingsgevoel, of wil liever niet gefilmd worden. Want in plaats de boksbal te raken, schopt hij het rode mobieltje van de filmende dame uit haar handen de lucht in. Een andere omstander heeft het gefilmd en ging er viraal mee. Op TikTok heeft de video inmiddels 5,6 miljoen likes, bijna 25.000 reacties en is deze bijna een half miljoen keer opgeslagen. Daarnaast werd deze nog 1,5 miljoen keer gerepost.

Slechte bar gaat viraal

We willen er trouwens wel even bij aantekenen dat het een wonder is dat er vrouwen zijn die in deze bar willen zijn. De recensies over de bar zijn namelijk nogal wisselend. De bar weet namelijk slechts 3,6 sterren te halen, hoewel de bar zichzelf ‘de hottest bar on Austin’s famous 6th Street’ noemt. Zo hebben een aantal bezoekers nogal medelijden met de vissen in het aquarium en staat de muziek veel te hard. Daarnaast raakte de bar eerder in opspraak vanwege de misogyne namen van de drankjes in de bar. De drankjes heten bijvoorbeeld ‘Shut up, Beach!’ en ‘Wh*re of Atlantis’. Volgens een entertainmentwebsite staat de bar bekend als ‘douchiest bar in Austin’.En de eigenaar, die wil er allemaal niks van weten. Jon Taffer wouldn't approve.