Overhemd van Boer Harm in Breda kapot gescheurd om rapper te ontmaskeren

Entertainment
door Steve
vrijdag, 12 april 2024 om 10:26
thumb viraal boer harm overhemd
Jong en oud kunnen de teksten van 'Brommers Kieken' van rapper Boer Harm uit hun hoofd en bléren deze dan ook massaal na als de vrolijke boer een optreden geeft. Een groot raadsel is nog wel steeds "Wie is Boer Harm?", wie zit er achter het masker en gooit er de vunzige teksten uit.
Er gaan geruchten dat het Jody Bernal is, maar ook Dennis Schouten van Roddelpraat is weleens genoemd. Ook Bram Agterbos van de Gladjakkers wordt verdacht achter het masker te zitten, terwijl de speurders zeggen dat het David Bouman is. Dit omdat zijn naam bij de muziekcredits op Spotify staat en mensen ook dezelfde soort tatoeage menen te hebben waargenomen bij Bouman en Boer Harm.
Boer Harm heeft tegenwoordig een volle agenda met optredens en tijdens die optredens zijn er ook mensen die nieuwsgierig zijn. Zo heeft de rapper op donderdagavond 11 april een optreden gegeven in Proost in Breda en daar vond iemand het nodig om het overhemd van Boer Harm kapot te scheuren. De vrolijke boer blijft een beetje beduusd achter, maar de volgende keer zal hopelijk de beveiliging wel ingrijpen en mensen met zulke acties uit de tent gooien.

Boer Harm Bij Andy in de auto

Boer Harm heeft een optreden gegeven op kermis van Enschede