Modellen, bikini’s, country music en Mexicaanse zon!

Entertainment
door Dennis
maandag, 08 april 2024 om 18:14
thumb viraal modellen country line
We stellen je graag voor aan Dasha. Misschien ken je Dasha nog niet, maar deze dame is te horen op een van de meest virale filmpjes van dit moment. Je hebt de filmpjes met modellen die hun dansmoves op een bepaald countryliedje laten zien vast wel al gezien. De dame die verantwoordelijk is voor deze viral, is Dasha. Een opkomende countryster die altijd heeft geweten dat het nummer ‘Austin’ haar grote succes zal worden. Deze dame is een van de nieuwste namen als het gaat om virale filmpjes en ze kan ook nog zingen. De 23-jarige heeft momenteel de halve wereld in haar greep met haar countryliedjes en unieke sounds.

Modellen op country

Je zou op het eerste gezicht zeggen dat modellen en bikini’s weinig te maken hebben met de Mexicaanse zon of countrymuziek. Maar niets is minder waar, Dasha gaat met haar nieuwste liedje en danse hartstikke viraal. Ze komt ook niet uit het zuiden van de Verenigde Staten, maar gewoon uit San Luis Obispo in Californië. Met name artiesten zoals Taylor Swift, Dolly Parton en Avril Lavigne waren van grote invloed op haar leven. Toen ze nog een laptop op school had, maakte ze al haar eerste liedjes en daarna begon ze met het spelen van piano en gitaar.
‘Austin’ is het nummer waar Dasha momenteel erg veel succes mee heeft. Sinds begin dit jaar gaat haar liedje viraal op TikTok. Het nummer heeft inmiddels meer dan 1,5 miljoen dagelijkse stream en staat daarmee op nummer één van de Viral Top 50. Het liedje werd ook al gedraaid op radiostations zoals Sirius XM. Inmiddels staat ze er ook al mee in de belangrijkste charts van Amerika, dan BillBoard Hot 100.

Dansje werkt aanstekelijk

Het dansje dat Dasha bij dit liedje heeft bedacht, werkt erg aanstekelijk. Ondertussen zijn er meer dan 600.000 Tiktokkers die zich aan het dansje hebben gewaagd. Daarmee gaat Dasha samen met haar liedje viraal, maar ze wist naar eigen zeggen ‘altijd al dat het met dit nummer zou gebeuren. Hiermee zou ik mezelf op de kaart zetten.’ Goed bezig, Dasha!