Motorrijder zwaargewond door prutser in te snelle auto

Bizar
door Dennis
donderdag, 11 april 2024 om 9:53
thumb vk motorrijder is het haasje door prutser in een te snelle wagen
Een viraal filmpje van een levensgevaarlijk incident van een motorrijder. De motorrijder wil iedereen laten zien hoe het niet moet als je autorijdt en wat er kan gebeuren als je op de motor de weg op gaat. Motorrijders zijn namelijk behoorlijk kwetsbaar en kunnen snel flink wat botten in hun lijf breken. Daar weet deze motorrijder alles van, want hij vertelt zijn verhaal en laat ongecensureerde beelden van zijn motorongeluk zijn. Hij wil daarmee zijn boosheid en frustratie uiten. Niet alleen omdat zijn motor naar de knoppen is, maar ook vanwege het ongeluk dat hij heeft gehad. Het is niet voor het eerst dat hij werd aangereden. Dat gebeurde vorig jaar op 15 april ook al.

Roekeloze automobilist veroorzaakt ongeluk

Volgens de motorrijder heeft een roekeloze automobilist een flink ongeluk veroorzaakt. Niet voor het eerst, want vorig jaar was dezelfde automobilist om dezelfde reden het haasje. De motorrijder heeft er een flinke hersenschudding en botbreuken aan over gehouden. Zo heeft hij door deze roekeloze actie van de automobilist in het filmpje onder meer een gebroken pols, gebroken bovenarm, een gebroken sleutelbeen en mogelijke zenuwschade aan zijn rechterhand opgelopen. Tijdens het ongeluk werd de motorrijder van zijn motor af geslingerd en dat leidde dus tot behoorlijke breuken.
Extra balen voor de motorrijder is dat hij de motor pas net gekocht heeft. In januari stond er amper 643 gereden kilometers op de teller. Hij heeft er dus niet veel plezier van gehad en vraagt zich af hoe automobilisten zo roekeloos kunnen rijden. Hij wijst erop dat op deze manier levens op het spel worden gezet. De motorbestuurder beseft zich maar al te goed dat hij toch geluk heeft gehad, want hij had makkelijk doodgereden kunnen worden. De man is vader en maakt zich zorgen om zijn kinderen.

Eerdere ongelukken

De motorrijder heeft het geluk niet aan zijn zijde als het gaat om motorongelukken, want vorig jaar werd hij ook al hard aangereden door een automobilist. Daar heeft hij geen beelden van, maar hij laat wel zien hoe hij toen gewond geraakte. Daarnaast is twee weken geleden zijn neefje Drew overleden door een motor-ongeluk. Dat verklaart in ieder geval waarom hij zo emotioneel in het feestje is. Een prutser in een snelle wagen kan dus voor behoorlijk wat schade aan jezelf en je motor zorgen.