Wat Grimes niet kan op Coachella, kan DJ Sally zeker wel

Muziek
door Steve
vrijdag, 19 april 2024 om 18:44
thumb vk vrouwelijke dj laat zich niet van de wijs brengen als fotograaf per ongeluk knopje indruk
De Canadese zangeres, songwriter en producer Grimes, ook de ex van miljardair en Tesla-baas Elon Musk, ging afgelopen week flink viraal door haar show op Coachella. Er waren namelijk wat technische problemen en daardoor liep haar dj-set helemaal in de soep. De 36-jarige zangeres kon op het moment zelf haar set niet meer recht trekken en schreeuwde uit pure onmacht in de microfoon. En juist het geschreeuw werd afgelopen week miljoenen keren bekeken op het internet.
Volgens kenners waren het problemen die makkelijk op te lossen zijn, als je maar weet hoe de apparatuur werkt en als je zelf echt kunt mixen. Blijkt dat Grimes haar dj-set niet zelf heeft geregeld en boze tongen beweren al dat ze helemaal niet kan draaien. Dit weekend krijgt ze een herkansing, dus waarschijnlijk is deze set echt helemaal 100 procent van tevoren opgenomen en zal er geen foutje zijn te bespeuren.

Grimes ondervindt grote technische problemen op Coachella

DJ Sally laat zich niet echt niet van de wijs brengen

Hoe anders zal er gereageerd worden op deze vrouwelijke dj. Alhoewel, DJ Sally zal waarschijnlijk meerdere USB sticks bij zich hebben, maar ook weet zij zich eruit te draaien als een fotograaf per ongeluk op een knopje heeft gedrukt.