Moeder verandert in ‘Karen’ door 1 aprilgrap dochter

Humor
door Dennis
donderdag, 04 april 2024 om 10:38
thumb vk moeder gaat volledig karen na 1 april grap van dochter
We kunnen het onderwerp nog niet loslaten: de 1 aprilgrappen die wereldwijd worden uitgehaald. Zo zagen we gister al een mooi voorbeeld van moeder Kayla die haar Nederlandse dochters tijdens Tweede Paasdag naar school bracht. De kinderen stonden voor een dichte deur en namen het nog relatief goed op. Maar niet iedereen kan een grapje waarderen, bewijst de moeder van Paige Pejic. Terwijl Paige volgens haar een hele goede grap uithaalde en het ook nog vastlegde voor het grote publiek, kon moeders er niet echt om lachen. Maar wij wel, want het filmpje heeft inmiddels 26 miljoen views.

Even toeteren

We kennen de grappen wel waarbij iemand een bordje op zijn auto zet met als opdracht om even te toeteren als je achter de auto rijdt. Zoiets deed Paige Pejic ook. Ze maakte een bord aan de achterkant van haar auto met als tekst: “Toeter en maak mijn moeder boos – 1 aprilgrap!!” Want de moeder van Paige heeft het niet zo op aso’s in het verkeer. En iedereen die agressief loopt te toeteren in het verkeer, is er volgens haar moeder zo een.
Daarom besluit Paige om tijdens het autorijden haar moeder minutenlang te filmen. Iedere minuut komt er een chauffeur langs, die het bord ziet en dus even gehoor geeft aan de verzoeken van deze geniale dochter. Op de achtergrond zie je moeders haar reactie al. Ze ergert zich aan al dat getoeter en vindt er vandaag wel een heleboel agressieve chauffeurs op de weg zijn.

Grapje

In de video vraagt de moeder van Paige zich af: “Wat in godsnaam is dat? Waarom toetert iedereen naar mij? Wat heb ik verkeerd gedaan? Jezus Christus!” Ondertussen kan Paige haar lachen niet meer bedwingen en wordt moeders steeds bozer. Ze kan zich niet meer bedwingen en toetert nu ook terug. Haar reacties zijn goud waard: “Wie is er in godsnaam zo chagrijnig? Het is toch een prachtige dag? Oké, krijg je de klere, en jij ook! Sukkel! Deze wereld is gek geworden.”
Daarmee hebben we gezien dat de moeder van Paige een perfecte Karen kan worden van een klein grapje. We hopen nu op een vervolgvideo waarin de reactie van haar moeder te zien is, als ze vertelt dat het een 1 aprilgrap was.