Auto total loss en een 9,8 voor de afsprong

Bizar
door Dennis
woensdag, 03 april 2024 om 15:51
uit auto
De laatste tijd hebben we een zwak voor auto’s die naar de knoppen gaan. Zo las je eerder al over een dure auto die volledig werd geruïneerd door vijf liter aan witte verf. Maar we hebben nu een pareltje uit het Midden-Oosten. Om precies te zijn, in Kuweit. Op een virale video is te zien hoe een automobilist met zijn auto het strand op rijdt. Wat hij daar precies te zoeken heeft, weten we niet. Maar duidelijk is wel dat de bestuurder weinig ervaring heeft met het rijden op zand en modder. Daardoor gaat de auto driften en verliest hij de macht over het stuur, of rijdt hij gewoon roekeloos rond. Het gevolg: een auto die eerst een deel door het water gaat en dan opeens omkeert om recht op de zee af te stormen.

Jezelf redden uit een total loss auto

De auto gaat de zee in en slaat een paar keer over de kop. Terwijl dat gebeurt, besluit de automobilist uit de auto de zee in te springen, terwijl de auto in het water belandt. We geven een 9,8 voor deze mooie afsprong, maar wat is er hier precies gebeurd? De autoriteiten van Mubarak Al-Kabeer kregen een melding over een auto die meerdere keren over de kop sloeg op het strand van Abu Al-Hasanaya. Toen de autoriteiten op het strand aankwamen, was al duidelijk dat de auto in het water wat beland.
Daarvoor is de brandweer opgeroepen om te komen helpen om het voertuig weer uit het water te trekken. Daarna werd door de autoriteiten besloten om de auto in beslag te nemen, zo schrijft de Arab Times.

Viraal filmpje

Het filmpje waarop te zien is dat de auto afgeschreven kan worden en de bestuurder een frisse duik neemt, is inmiddels viraal gegaan op social media over de hele wereld. Dankzij de duik van formaat wist de bestuurder zichzelf in veiligheid te brengen. We gaan er dan ook vanuit dat hij er niet zonder kleerscheuren van af is gekomen. Hij ging met meerdere onbekende verwondingen naar het ziekenhuis.