Zo kun je niet zijn: moeder brengt kinderen naar school op Tweede Paasdag

Humor
door Dennis
woensdag, 03 april 2024 om 12:41
thumb vk zo kun je niet zijn moeder brengt kinderen naar school op tweede paasdag
Stel, je bent een Nederlandse alleenstaande moeder. En Tweede Paasdag valt samen op 1 april. Dan zijn de kinderen natuurlijk bij uitstek de goedgelovige wezens die op deze dag wel even extra goed na moeten denken. Een van de moeders die geprobeerd heeft een grap uit te halen met haar twee dochters, is Kayla. Kayla heeft naar eigen zeggen de beste 1 april-grap tot nu toe bedacht. De grap gaat er dan ook als zoete koek in bij haar twee dochters, die waarschijnlijk flink wat stress hebben gehad.

Naar school op Tweede Paasdag

Mama @Kaylaavami houdt wel van een grapje. Op haar TikTok vind je wel vaker grappige filmpjes van haar. Maar op 1 april is het natuurlijk de mooiste dag van het jaar om een grap uit te halen met je goedgelovige dochters. Daarom besloot ze haar dochters vroeg van bed te trommelen, met de mededeling dat mama zich had verslapen. Haast je, want je moet je klaarmaken voor school. Op hoog tempo komen de twee kinderen aanzetten en maken zich zo snel mogelijk klaar voor school. Tot grote verrassing van Kayla zelf, die zich afvraagt waarom ze wel opeens zo snel klaar kunnen zijn als er haast bij is.
Als de jassen en tassen gepakt zijn, springt ze met de kids de auto in. Aangekomen bij school nog even een kusje en ‘veel plezier vandaag’. De twee gaan vol goede moed naar het schoolgebouw, maar de deur zit dicht. Hoe kan dat nou?

1 april-grap

Als de dochters van Kayla aan de deur van de school trekken, maar deze niet opengaat, kijken ze om naar hun moeder. Die kan het lachen niet meer bedwingen en roept heel hard: “Welke dag is het vandaag? 1 april!” Het resultaat: twee meisjes die nogal beteuterd kijken en niet heel blij zijn met de grap van hun moeder. Kayla zelf vond het de beste grap ooit, maar wij voelen toch een beetje mee met de kids van deze hilarische TikTok moeder. Met bijna 10.000 likes en 1600 comments is de grap wel geslaagd genoeg om viraal te gaan.