Mannen opgelet; niet kijken als je vriendin Dasha luistert

Muziek
door Dennis
vrijdag, 19 april 2024 om 10:46
thumb vk en daarom word je vriendin boos als je naar austin van dasha luistert
Vorige week deelden we een video van knappe dames in bikini die line dancing weer helemaal cool hebben gemaakt. Een dame die country weer cool heeft gemaakt, is Dasha. Zij zingt het liedje ‘Austin’ dat je onder de virale video hebt gehoord. Maar opgelet, want inmiddels zijn vrouwen zo slim geworden om te testen of hun vriendje toevallig naar andere vrouwen – in bikini, line dancend met een cowboyhoed – kijken. Want als je reageert terwijl je vriendin Dasha luistert, ben je af.

Dasha luisteren is een valstrik

Het begon allemaal bij een video van dames in bikini die onder de Mexicaanse zon linedancen op countrymuziek. Dit liedje is van Dasha, het nummer heet ‘Austin’. Momenteel gaat Dasha enorm viraal door deze videoclip en er is dan ook een grote kans dat je als man het filmpje wel voorbij hebt zien komen, al was het maar bij ons. Of omdat het filmpje meer dan 745.000 TikTokkers heeft die zich ook aan het dansje hebben gewaagd. Maar zorg er wel voor dat je alvast je pokerface oefent, want voor je het weet laat je zien dat je guilty as hell bent.
Op TikTok is er namelijk een nieuwe trend van een aantal ietwat jaloerse vrouwen die graag willen weten of hun vriendje graag naar andere vrouwen in bikini kijkt. We moeten eerlijk zijn dat wij daar niet meteen een probleem in zien, maar blijkbaar denkt je vriendin daar toch anders over. Het doet een beetje denken aan de Tyla Water Challenge, waarbij vrouwen Tyla’s ‘Water’ luisteren om te checken of je stiekem naar rondingen van andere vrouwen kijkt.

Door de mand

De kans is groot dat je door de mand valt als je vriendin Dasha luistert en je filmt. De bedoeling is namelijk om te kijken hoe je erop reageert. Kijk je omhoog omdat het liedje je bekend voor komt, dan weet je vriendin hoe laat het is. En dan zien we ook nog wat filmpjes van een aantal heren die ook nog even een lipsync doen. Dan ben je er wel dubbel en dwars bij. Dus heren, mocht jullie opeens ‘Austin’ horen komen en denken: “waar ken ik dat ook alweer van?”, houd je gezicht dan maar strak in de plooi.