Catherine Keyl en Harry Mens maken ruzie over slaapkamerspeeltje

Shownieuws
door Dennis
woensdag, 01 mei 2024 om 16:59
thumb vk catherine keyl en harry mens bakkeleien over slaapkamerspeeltje dat mannen overbodig maakt
Veel mensen vinden Catherine Keyl naast Sonja Barend één van de beste vrouwelijke interviewers die Nederland ooit heeft gekend. Harry Mens is geen televisiepersoonlijkheid, maar kennen we vooral als zakenman. Toch heeft Mens al een paar jaar een eigen programma op de zondagochtend genaamd ‘Business Class’. En hoewel Catherine en Harry allebei 77 jaar oud zijn, hebben ze weinig met elkaar gemeen. Toch komt Catherine graag opdraven voor een nieuwe aflevering en de twee vliegen elkaar geregeld in de haren. Zo ook de laatste keer toen de twee elkaar troffen. Inzet van de ruzie: een slaapkamerspeeltje.

Slaapkamerspeeltje leidt tot ruzie op televisie

Harry Mens had Catherine Keyl uitgenodigd, omdat de journaliste een column had geschreven over een speeltje dat thuishoort in de slaapkamer. Volgens Keyl zal het begrip ‘zure, oude vrijster worden terugverwezen naar de middeleeuwen’. Keyl vindt dat een bekend roze stukje speelgoed ervoor zorgt dat vrouwen veel beter aan hun trekken komen.
Maar Harry Mens ziet er de lol niet van in en wil daarom eens een goed gesprek met Catherine hebben in zijn wekelijkse televisieprogramma ‘Business Class’. Uiteraard begint het gesprek nog netjes en beleefd, maar daarna snijdt hij al snel de column van Catherine aan. Daarop antwoordt Catherine dat het speelgoed in de slaapkamer tegenwoordig een stuk vriendelijker voor de vrouw is dan vroeger. Catherine benadrukt de voordelen van het stukje speelgoed en Harry schuift in zijn stoel met de vraag of mannen dan de deur worden gedaan. Hij kan het niet laten om even te informeren of Catherine ook zo’n handig slaapkamer voorwerp heeft. Ze knikt bevestigend.

Oude denkbeelden en knallende ruzie

De presentator informeert nog even voorzichtig hoe zo’n ding eruit ziet en gooit er vervolgens één op tafel. Volgens Harry zijn ze overbodig, want daar heb je als vrouw toch mannen voor? Catherine vindt dat mannen zichzelf geweldig vinden, maar dat een vrouw niet aan haar trekken komt. Harry benadrukt dat hij nooit een vrouw zou willen hebben die zo’n ding gebruikt.
De presentator is er wel klaar mee en kapt het gesprek af. Hij spreekt nog wel zijn ongeloof uit dat De Telegraaf zo’n column accepteert. Catherine is boos en zegt dat de column met veel applaus is ontvangen, omdat er behoefte aan is. Daarop zegt Harry dat hij er niet meer over wil praten. Catherine beëindigt het gesprek met de woorden: “Wat zielig voor je.” We zien de nieuwe column over Harry wel verschijnen, Catherine!