Nu weer viraal: ontmoeting tussen Def Rhymz en politieagentes

Shownieuws
door Dennis
dinsdag, 26 maart 2024 om 10:35
thumb vk nederlandse legende def rhymz is niet meer op 53 jarige leeftijd overleden
Een van de grootste rappers en producers van ons land is niet meer. Nederland zal nooit meer hetzelfde zijn na het overlijden van Def Rhymz. We kennen de rapper vooral van liedjes als ‘Schudden’ en ‘Doekoe’. Hij overleed deze week op 53-jarige leeftijd, zo meldt zijn platenlabel Top Notch. Def Rhymz is de bijnaam van de Surinaams-Nederlandse rapper Dennis Bouman. Hij had al geruime tijd last van hartproblemen en sliep in het bijzijn van zijn familie en vrienden vredig in.

Filmpje weer viraal

Toen Def nog een stuk jonger was, kwam hij leuke politieagentes tegen. Dat filmpje ging jaren geleden al viraal, maar nu hij is overleden, hebben de Nederlandse fans een leuk eerbetoon aan hem bedacht. Nog een keer gaat het filmpje waarin precies duidelijk wordt hoe Def Rhymz is in het dagelijks leven was, viraal. In het filmpje zie je Def Rhymz twee mooie, blonde agentes tegenkomen. En daar houdt deze legendarische rapper wel van. Trots kijkt hij in de camera en roept hij “whoe, lekker he?!” De agentes kunnen er zelf ook wel om lachen. Natuurlijk zijn de twee zelf ook fan van Def Rhymz en zijn ze niet te beroerd om even mee te doen in het filmpje.
De rapper ziet zijn kans schoon en vraagt een van beide dames ook meteen nog even of ze een vriendje heeft. Helaas voor Def is het antwoord ‘ja’, maar daar heeft hij ook een oplossing voor: “Ga je het uitmaken?”, vraagt hij nog even. “Ik ben blij, zeker met deze heerlijke politieagentes!”

Wachten op donorhart

Def had de afgelopen jaren gezondheidsproblemen en moest het doen met een motortje dat voor de bloedsomloop in zijn lichaam moest zorgen. Hij wachtte nog op een donorhart, vertelde hij in de podcast Real Talk van FunX-dj Fernando Halman. Maar die hulp kwam helaas te laat, zegt zijn familie. “We zijn ook bijzonder trots op de positieve man die hij was en voor altijd voor ons zal zijn. Hij was een liefdevol mens die er altijd voor ons was.” En dat is precies hoe wij ook Def Rhymz herdenken.