Star Wars neemt Empire State Building over

Entertainment
door Dennis
maandag, 25 maart 2024 om 11:31
thumb vk starwars neemt empire state building over
Hoewel 4 mei in Nederland niet echt een feestdag is, is dat in de Verenigde Staten wel anders. Op 4 mei staat Star Wars weer helemaal in de spotlights. Waar de aanhangers van de stromtroopers al grappen maken als: “May the Fourth be with you”, wordt nu ook het volledige Empire State Building in New York overgenomen. De visuele effecten leiden tot een filmpje dat nu viraal gaat op social media. Daarmee hebben de mensen van het marketingbureau hun werk goed gedaan.

Starwars op Empire State Building

Op 21 maart nam Star Wars het wereldberoemde Empire State Building over. Daarbij kon een ode aan alle hoofdkarakters van de serie natuurlijk niet ontbreken. Om het feestje te vieren, was onder meer de beroemde acteur Hayden Christensen bij het gebouw te vinden. Daar werden verschillende zaken uit de doeken gedaan, zoals displays van Funko POP en Lego tijdens de Observatory Experience. En hoe trek je dan beter de aandacht dan door een echte Star Wars lichtshow te doen op het beroemdste gebouw van New York, de Empire State Building?
De lichtshow werd in gang gezet door de beroemde Star Wars-acteur Hayden Christensen, die samen met Darth Vader en twee stormtroopers de hendel overhaalden. Tijdens de ceremonie deed hij meer aan de Obersvatory Experience, wat de belangrijkste attractie in de Verenigde Staten is volgens Tripadvisor.

Filmpje kijken op hoog niveau

Dat is nog niet alles, want op de 86e verdieping van het Observatory is het mogelijk om met een levensgrote foto van Darth Vader op de foto te gaan en mensen die een ticket hebben gekocht konden kijken naar Star Wars: The Empire Strikes Back, op de 80e verdieping van het iconische gebouw. Daarnaast mochten de bezoekers naar de 86e en zelfs 102e verdieping van het gebouw, want het volledige Observatory werd overgenomen. Mocht je erbij willen zijn, dan ben je wel mooi te laat, want dit unieke feestje werd al op 22 maart gehouden.