Rick Ross belachelijk gemaakt door Nederlands horloge-expert

Shownieuws
door Dennis
dinsdag, 19 maart 2024 om 10:09
thumb viraal rick ross horloge
Stel, je bent Rick Ross en hebt een voorliefde voor horloges. Dan kun je maar beter zorgen dat je mooie horloges in je collectie hebt. We kennen Rick Ross natuurlijk als bekende Amerikaanse rapper, de oprichter van de Maybach Music Group en zijn multi-miljoen-dollar deal bij Slip-n-Slide Records. Dat label werd later hernoemd naar het iconische Def Jam. Je zou dus zeggen dat Rick Ross genoeg geld heeft om zijn eigen, iconische stijl te beginnen. Maar niets blijkt minder waar, want zijn horloges vallen niet bij iedereen in de smaak.

Draagt Rick Ross neppe horloges?

Aan het gedetailleerde oog van de Nederlandse horloge-expert Nico Leonard van den Horst ontgaat helemaal niets. Een video van Rick Ross die trots zijn collectie showt, valt bij de expert helemaal niet in goede aarde. Sterker nog: Nico durft de bekende Amerikaan wel te slopen. Een van de horloges waar Rick nogal trots op is, is zijn Audemars Piguet. Volgens de rapper heeft hij daar ruim 3,5 miljoen dollar voor betaald. Maar Nico durft te beweren dat het horloge volledig nep is. Daarom kiest hij ervoor om het neppe gedrag van Rick Ross aan te pakken en te exposen. Dat levert hem wel ruzie op met Ross, die Nico Leonard ‘biggetje’ noemt.

Reactie op reactie

Dat laat Nico natuurlijk ook weer niet over zijn kant gaan, dus kiest Nico voor een reactie op een reactie. In de nieuwe video veegt Nico volledig de vloer met Rick Ross aan. Zo onthult de horloge-expert dat de bekende rapper helemaal niet de eigenaar is van de meeste dure horloges die hij showt, maar dat hij alleen maar reclame maakt voor het merk Jacob & Co.
Bovendien zouden veel van de horloges van Rick Ross niet alleen nep zijn, maar ook ‘after market’. In een nieuwe video legt hij het verschil tussen beide uit. Overigens hebben de twee ook iets gemeenschappelijk: beiden hebben een tweede naam: ‘Leonard’. We vinden het dapper van Nico dat hij het duel met Rick Ross aan durft te gaan, want in 2015 werd hij aangehouden voor mishandeling en ontvoering.