Waarom DJ Jean een horloge kreeg van Holleeder

Shownieuws
door Dennis
donderdag, 21 maart 2024 om 13:25
thumb vk dj jean kreeg een peperduur horloge van holleeder en dit is waarom

Waarom DJ Jean een horloge kreeg van Holleeder

De naam DJ Jean zegt je waarschijnlijk nog wel iets van het begin van de jaren 2000. Een van zijn bekendste hits is ‘The Launch’, maar wat velen niet weten, is dat hij in die tijd ook bevriend was met een van Nederlands zwaarste criminelen, Willem Holleeder. De man die verschillende liquidaties op zijn geweten heeft en daarvoor levenslang werd veroordeeld, zou tijdens de vriendschap met DJ Jean een club in België willen beginnen. Maar DJ Jean is de beroerdste niet en gaf hem daarom zakelijk advies, zo vertelt hij in een interview met FunX-DJ Fernando Halman.

Zakelijk advies

Willem Holleeder zou een club in België willen overnemen. Om deze reden had hij DJ Jean gevraagd of hij mee wilde naar deze club om te beoordelen of het zakelijk een goede beslissing zou zijn. DJ Jean is meegegaan en heeft hem geadviseerd om de club niet over te nemen. De gedachte erachter was dat als DJ Jean er niets in zou zien, Holleeder de club maar beter niet over kon nemen. Maar tijdens de zakelijke ontmoeting kon DJ Jean zijn oog niet afhouden van de peperdure Rolex van Willem Holleeder, waar ook nog eens lastig aan te komen is.

Cadeautje van Holleeder

Dat Willem Holleeder er in die tijd warmpjes bij zat en niet echt op de centen hoefde te letten, was voor iedereen duidelijk. Een paar dagen na de ontmoeting met DJ Jean om naar de Belgische club te gaan, stond Holleeder voor de deur van de man die in het echte leven Jan Engel heet. De DJ kreeg een cadeautje van Holleeder: eenzelfde horloge als het horloge dat de crimineel zelf droeg. Het is een vrij unieke Rolex met witte wijzerplaten waar in die tijd moeilijk aan te komen was. Omdat DJ Jean heel jaloers was op Holleeder en zijn horloge, kreeg hij er zelf een. Als dank voor het zakelijke advies. Tot op de dag van vandaag heeft de voormalig bekende DJ nog steeds het horloge in zijn bezit. Want één ding is zeker: tegen een van de zwaarste jongens van het land zeg je nooit nee.

Het hele gesprek met Houselegende DJ Jean