Formule 1 coureur Bottas heeft dubbelganger gevonden

Sport
door Dennis
dinsdag, 03 september 2024 om 16:24
thumb vk het is gebeurd bottas ontmoet eindelijk zijn dubbelganger
Het is altijd even raar opkijken als je opeens iemand tegenkomt die sterk op je lijkt. Nu vinden we dat Valtteri Bottas er al redelijk uniek uitziet, met zijn iconische snor en relatief lang haar. Maar het is de coureur op het circuit van Monza gelukt om zijn dubbelganger tegen te komen. Daarbij gebruikte hij de boodschap: “Valtteri, it’s Valtteri.” Het Stake F1-team zag er de grap wel van in en besloot om zijn dubbelganger uit te nodigen in de F1-paddock.

Ontmoeting met Valtteri Bottas

Er zijn wel meer mensen die graag op hun held willen lijken. Een dubbelganger van Max Verstappen of Lando Norris hebben we nog niet gevonden, maar het zal nooit lang duren totdat iemand op hem wil lijken, al zijn de prestaties nu even niet zo lekker. Wat dan wel grappig is, is dat er iemand is die precies op Valtteri Bottas lijkt. Toen de crew van Stake F1 op Monza deze man tegenkwam, was het dan ook een kwestie van tijd totdat hij oog in oog met Valtteri zelf zou staan.
De man mocht mee naar de F1-paddock om daar zijn grote held te ontmoeten. Natuurlijk moet er ook even een foto van gemaakt worden en die horen maar op één plek thuis: op de socials.

Virale post door dubbelganger Valtteri Bottas

Aanvankelijk werd de foto, die gemaakt werd op de Grand Prix in Italië, alleen gedeeld op de socials van het Stake F1 Team. Het account wist met die ene post al ruim 31.000 likes te halen op X. Maar toen het officiële account van Formule 1 zich ermee ging bemoeien, stroomden de likes nog verder binnen.
In nog geen week tijd is de post bijna 60.000 keer geliked. Het publiek keek trouwens wel even raar op, toen ze dachten dat Valtteri Bottas daadwerkelijk had plaatsgenomen op de tribune. Maar dat bleek dan toch zijn dubbelganger te zijn. Bottas zelf dronk om twee uur ’s middags al een cappuccino, terwijl dat volgens de Italiaanse etiquette not done is. Via.