De beste Lando Norris beelden van Koningsdag 2024

Sport
door Dennis
donderdag, 02 mei 2024 om 21:25
thumb vk compilatie met de beste lando norris beelden tijdens koningsdag 2024
Niemand minder dan de bekende Formule 1-coureur Lando Norris was in ons land om gezellig Koningsdag te komen vieren. En wel op de boot van Martin Garrix. Maar dat ging blijkbaar niet helemaal zoals gedacht, want Lando had een flinke snee in zijn gezicht en werd daarom – een beetje amateuristisch - verbonden. Het gevolg: verband over een groot deel van zijn gezicht. De Britse coureur van McLaren was 27 april in ons land om een wel heel gezellige Koningsdag te hebben. Maar door foto’s en filmpjes op het internet werd duidelijk dat hij zichzelf er op één of andere manier mee verwond had. Daardoor zijn er nu veel filmpjes op TikTok te vinden van mensen die ook verband om hun gezicht wikkelen en dansen op de dance acts van Koningsdag.

Lando Norris viraal met verbandje

De Britse coureur gaat inmiddels viraal met het verband om zijn hoofd, omdat veel mensen hem nu nadoen op TikTok en Instagram. Op Koningsdag zat Lando Norris op een vierde boot in de grachten van Amsterdam. Zijn gezicht was behoorlijk gehavend. Er kwamen al snel geruchten, zoals dat hij een blessure aan zijn gezicht had opgelopen door het te wild feesten op Koningsdag. Anderen zeiden dat hij zelfs zijn neus gebroken zou hebben. In een officiële verklaring van McLaren laat zijn team weten dat het prima gaat met Lando.
In ieder geval was het genoeg input voor een flink aantal mensen op TikTok om ook een verband om het gezicht te doen en zich zo te wagen aan een dansje op Koningsdag. De ‘Lando Norris’-challenge is dus inmiddels al op social media te vinden.

Minder erg dan het lijkt

Overigens is de verwoning dan Lando een stuk minder erg dan het lijkt. Het blijkt dat hij een klein sneetje bovenop zijn neus heeft, maar dat het niet stopte met bloeden. Hoe hij die heeft opgelopen, is nog niet helemaal duidelijk. We hopen dan ook dat een F1-reporter tijdens de Grand Prix van Miami er meer over zal vragen. Norris is in goede vorm. Tijdens de rit in China werd hij tweede, na Max Verstappen. We hebben een compilatie gemaakt van jullie leukste Lando Norris-imitaties.