Tennis momentjes Olympische Spelen gaan viraal

Sport
door Dennis
maandag, 05 augustus 2024 om 23:35
thumb vk dansende tennisspeelster marta kostyuk maakt kijken naar olympische spelen een stuk interessanter
De Olympische Spelen in Parijs zijn in volle gang. Eén van onze favoriete Olympische sporten is tennissen. Er zijn namelijk genoeg momentjes waardoor je als kijker geboeid blijft. Denk bijvoorbeeld aan de dansende tennisspeelster Marta Kostyuk, die al snel de show weet te stelen. Daarnaast was ook de wedstrijd tussen de speelsters Iga Swiatek en Danielle Collins een interessante wedstrijd, omdat er opeens een Jennifer Aniston lookalike het publiek trakteerde op een wel heel bijzonder uitzicht.

Olympische Spelen: genoeg boeiende content

In ieder geval levert de Olympische Spelen genoeg boeiende content op. Zo hebben we onder meer de boksrel met bokster Imane Khelif gehad. Deze vrouw heeft keer op keer te veel testosteron in haar bloed en dat vinden de mensen die van haar verliezen niet eerlijk. Ze wordt er zelfs van beticht een man te zijn. Of de Turkse schutter Yusuf Dikec, die met één hand en een doodgewone bril gewoon zilver wist te pakken. Maar het tennis spant toch wel de kroon, want daar kijken we graag naar.

Dansmoves van Marta Kostyuk

De dansmoves van Marta Kostyuk gingen al snel viraal. De speelster moest in de wedstrijd wachten op haar tegenstander, Donna Vekic. In het stadion werd daarom ‘Uptown Funk’ van Bruno Mars gedraaid. Marta bleef graag in beweging en trakteerde het publiek plus de rest van de wereld op haar soepele dansmoves. Daardoor maken die beelden nu een rondje om de wereld.

Jennifer Aniston lookalike flasht het publiek

Ten slotte hebben we ook nog een Jennifer Aniston lookalike, die afgelopen woensdag op haar eigen manier de show wist te stelen. De dame in kwestie zat naast een jongetje in het publiek, totdat ze opeens besloot om haar t-shirt omhoog te doen. Daardoor had iedereen goed zicht op haar afgedekte voorgevel. Het gebeurde tijdens de wedstrijd tussen Danielle Collins en de Poolse nummer één, Iga Swiatek. Volgens de buitenlandse media is de Jennifer Aniston lookalike de moeder van het jongetje en was ze samen met de vader van het jongetje. Nadat ze eerst onschuldig zwaaien, trekt ze opeens haar shirt omhoog. Daardoor heeft de hele wereld een letterlijk inkijkje gekregen van de inhoud van haar bikinistukje.
De vrouw kon op behoorlijk wat kritiek rekenen. “Dan heb je een leuk familie-uitje op de Olympische Spelen en dan moet moeders opeens haar voorgevel laten zien.” Iemand anders schreef dat hij ‘zich schaamt voor zo’n moeder.’ Uiteindelijk verloor Collins van Swiatek, doordat ze last van haar buik had.
Mama pakt haar momentje.
Mama pakt haar momentje.