Supporter van Engeland in slaap gevallen, wordt wakker in stadion

Sport
door Dennis
dinsdag, 18 juni 2024 om 10:31
thumb vk supporter heeft vrij weinig van de wedstrijd engeland servie gezien
Voor het Europees Kampioenschap voetbal heb je ook als supporter veel energie nodig. Ook als de wedstrijd later begint, ben je al uren van tevoren aanwezig om gezellig feest te vieren met de rest van de supporters. Daar komen de nodige versnaperingen zoals heel wat biertjes bij kijken. Tegen de tijd dat de wedstrijd dan eindelijk is begonnen, is het een uitdaging om je ogen open te houden. Daar weet een supporter van Engeland alles van. Hij was tijdens de wedstrijd in slaap gesukkeld in de Veltins Arena en werd pas om 04:00 ’s nachts wakker, toen iedereen al vertrokken was.

Britse supporter slaapt lekker door

Volgens de Engelse media heeft een supporter van de Engelse voetbalploeg lekker doorgeslapen. Hij maakte een filmpje van zichzelf toen hij net wakker was geworden in het stadion van Schalke 04. Het lege stadion was leeg, want hij werd om 04:00 ’s nachts pas wakker. Mogelijk had de supporter iets te veel drank gehad, waardoor hij in slaap viel en nooit het stadion uit is geweest.
In ieder geval ging het filmpje al heel snel viral en is het 20 seconden durende filmpje de hele wereld over geweest. Zelfs de grote internationale nieuwsmedia konden het niet laten om het filmpje te delen, dus mogen wij ook niet achterblijven.

Wedstrijd in Gelsenkirchen

De wedstrijd in Gelsenkirchen tussen Engeland en Servië eindigde uiteindelijk is 1-0 winst. Er werd daarvoor al flink gefeest en gedronken en de Engelsen zetten de stad op ge kop. Midden in de nacht werd de man weer wakker, zo wordt duidelijk in een viraal filmpje. Hij laat het complete lege stadion zien en is nog wat van de kaart, want zijn telefoon trilt behoorlijk tijdens het filmen.
Het is niet duidelijk hoe het heeft kunnen gebeuren dat hij onbewaakt in een leeg stadion achter kon blijven. Dat wordt nog onderzocht. En hij zal waarschijnlijk ook niet veel meer van de overwinning van Engeland weten. Jude Bellingham maakte met een rake kopbal het winnende doelpunt.