Vrouw zit vast in kinderspeeltje

Vermakelijk
door Dennis
woensdag, 20 maart 2024 om 10:09
thumb vk ook knap vast zitten in een kinderspeeltje medium
Je zou het maar hebben: je klimt uit gekkigheid in een autootje dat bedoeld is voor kinderen, maar je blijft er vast in zitten. En als je ouders dan met relatief zachte hand proberen om je uit het autootje te bevrijden, blijf je er met je knieën in vastzitten. En je ouders vinden het niet zielig, maar komen niet meer bij van het lachen. Het jongetje voor wie het autootje waarschijnlijk bedoeld was, kijkt toe hoe een volwassen vrouw vastzit in zijn speelgoed. Maar wie is deze dame?

Merlin Modderkolk zit vast in kinderautootje

De dame in kwestie is Merlin Modderkolk. Grappig genoeg is zij een pedagogisch medewerker en heeft ze onder meer bij de kinderopvang gewerkt. We hopen dan maar dat ze daar het speelgoed van de kinderen wel kan laten staan. Merlin is de zus van Gaby Modderkolk, de dame die deze situatie heeft gefilmd en vervolgens zonder schaamte op haar TikTok heeft gezet. Het is het beste filmpje van Gaby tot nu toe, met ruim 1,2 miljoen views.

Gaby Modderkolk op TikTok

Op Instagram heeft Gaby alleen een privéprofiel met maar 200 volgers, maar op TikTok is Gaby Modderkolk een grote hit. Ze maakt regelmatig video’s die goed bekeken worden. Op dit moment heeft Gaby iets meer dan 1600 volgers en meer dan 51.000 likes. Gemiddeld gezien worden de video’s door zo’n 2000 tot 8000 mensen bekeken. Maar het filmpje met haar zus Merlin die wellicht niet de beste keuze uit haar leven heeft gemaakt, ging behoorlijk viral. Ruim 1,6 miljoen mensen hebben gezien hoe een volwassen vrouw vast zit in een kinderspeeltje.
Het heeft Gaby geen windeieren gelegd, want haar filmpje daarna is opeens ook 40.000 keer bekeken. En wie zich nog zorgen maakt om zus Marlin: geen zorgen, aan het eind van het filmpje wrikken haar ouders haar los uit de auto. Nu kan het jongetje weer plaatsnemen.