Van Gloria mag de armsteun in het vliegtuig niet omhoog

Humor
door Dennis
dinsdag, 18 juni 2024 om 13:15
thumb vk karen zegt nee de armsteun in het vliegtuig mag niet omhoog
Vliegtuigergernissen komen er weer aan, want half Nederland gaat binnenkort weer op vakantie. Maar sommige luchtvaartmaatschappijen kun je maar beter vermijden. Goedkope luchtvaartmaatschappijen die je opeens extra laten betalen voor je handbagage of irritante reizigers die je het bloed onder de nagels vandaan halen, het kan allemaal gebeuren. Toeristen van prijsvechter RyanAir zijn niet altijd de meest vriendelijke mensen, zo blijkt wel uit de comments van onderstaand viraal filmpje. Gloria heeft namelijk besloten dat je de armsteun niet meer omhoog mag doen.

Uur met armsteun klieren

In de eerste video is een reiziger te zien die samen met een vriend in het vliegtuig zit. Hij draait de camera naar zijn vriend, die er vrij comfortabel bij zit. Maar de jongens willen de armsteun van de zitting graag weer naar boven doen. Daar steekt Gloria een stokje voor, want zij bepaalt zelf hoe ze het liefste reist. De jongens zien er de humor wel van in en proberen de armsteun steeds weer naar boven te doen. Of ze dat nu langzaam of snel doen, het reactievermogen van Gloria is onverbeterlijk: de armsteun moet weer naar beneden. Lekker royaal zitten is er dus niet bij.
Er is zelfs een ‘part 2’ van de video, waaruit blijkt dat de jongens het een uur geprobeerd hebben, maar Gloria de armsteun steeds weer terugduwt. Een zinloze oefening dus.

‘Ik zou boos worden’

Zelf hebben we nog wel respect voor de jongens, die het wel grappig lijken te vinden en hun geduld niet verliezen. Maar de comments op deze TikTok-video zijn een stuk harder. Zo zijn er veel mensen die maar weinig respect voor Gloria hebben en zeggen dat ze hun geduld zouden verliezen en boos zouden worden. Anderen zeggen dat het typisch gedrag van mensen die met RyanAir vliegen is. Even wordt nog gedacht dat het hier om de hand van een kind gaat, maar alles wijst erop dat een volwassen vrouw echt haar dag niet had.