Wie is het Hawktuah Spit On That Thang meisje?

Humor
door Dennis
donderdag, 20 juni 2024 om 17:13
thumb vk zo geef je een interview op straat en zo ga je rond als het hawktuah spit on that thang meisje
Ze is inmiddels een ware sensatie geworden op TikTok, een meisje dat een compleet nieuwe uitspraak geïntroduceerd heeft. Tijdens een avondje stappen komt het meisje samen met haar vriendin YouTubers Tim & Dee tegen. Daarbij stellen de twee vragen aan willekeurige voorbijgangers. Niets nieuws, maar de vragen zijn ietwat vunzig. Zo krijgen twee vriendinnen de vraag: “Wat is een move in bed waar iedere man helemaal gek van wordt?” Het antwoord van het meisje is nogal bijzonder, want haar antwoord luidt: “Je moet er hawk tuah op spugen.” Maar wat is ‘hawk tuah’ dan en wie is dit legendarische meisje?

Wat betekent ‘Hawk Tuah’?

Eerst maar eens de vraag wat ‘Hawk Tuah’ betekent. Het is een zogenaamde onomatopee. Dat is een woord voor het geluid dat iemand bedoelt. In dit geval slaat ‘hawk tuah’ op het geluid dat je maakt als je op iets gaat spugen. Het meisje doet dus letterlijk het spuuggeluid na en maakt er een eigen woord van. Dat antwoord was zo creatief, dat ze er viral mee ging. Aangezien het om een avondje stappen ging, was ze waarschijnlijk aangeschoten toen ze dit verzon. Het antwoord is afkomstig van een Instagram Reel die YouTubers Tim & Dee TV op 11 juni geplaatst hebben. De twee YouTubers maken content door willekeurige voorbijgangers op straat verschillende vragen te stellen. De video werd opgenomen in Nashville, Tennessee.

Wie is dat meisje?

Op de ietwat vunzige vraag wat je moet doen in bed om een man helemaal gek te maken, antwoordt ze: “Je moet hem dat ‘hawk tuah’ geven en er dan op spugen, snap je?’ Met name het zuidelijke accent van de dame en de grappige manier van antwoorden zorgden ervoor dat ze knetterviral ging.
Daardoor wisten Tim & Dee met dit antwoord al snel 9 miljoen views in één week te behalen. Overigens hebben we geprobeerd om de identiteit van deze grappige dame die er ook niet onverdienstelijk uitziet te achterhalen. Een heleboel mensen willen weten wie zij is. Maar tot nu toe hebben we nog geen TikTok of Instagram account van de dame weten te vinden. In de comments wordt vaak verwezen naar TikToker Elayna Robinson, maar ze heeft nu opgehelderd dat zij het niet is. Wie deze leuke ‘hawk tuah’-meid dan wel is, blijft nog even onduidelijk. Het account van de vriendin van haar – die verrast is door het antwoord van haar vriendin - is wel al gevonden en het is duidelijk dat ze echt vrienden zijn.