Hailey Welch is het Hawk Tuah-meisje en sloopt het internet

Humor
door Dennis
maandag, 24 juni 2024 om 10:09
thumb vk vraag wie is het hawk tuah meisje is beantwoord hailey welch heeft het internet overgenomen
Je kunt geen TikTok website of app meer openen, of je ziet haar voorbij komen. Hailey Welch. Misschien zegt die naam je nog niet meteen iets, maar de afgelopen week ging Hailey viraal als ‘Hawk Tuah’-meisje. Hailey is de dame die in een virale video te zien is. Twee interviewers vragen voor hun YouTube-kanaal aan willekeurige voorbijgangers wat een vrouw moet doen om een man helemaal gek te maken in bed. Daarop antwoordt ze: “Je moet ‘m Hawk Tuah geven. Er gewoon op spugen, snap je?” Door het grappige antwoord, haar zuidelijke accent en haar lach ging ze al snel viraal. Maar Hailey verdient er goed aan.

Hailey Welch neemt het internet over

We hebben in tijden al niet meer zo’n goede viral gezien als een viral van Hailey Welch. YouTubers Tim & Dee gaan de straat op in de Amerikaanse stad Nashville om wat straatinterviews te doen. Als één van beide aan een willekeurig meisje vraagt wat een goede move in bed is waar iedere man gek van wordt, zegt ze dat je er ‘Hawk Tuah’ op moet spugen. Die uitspraak had ze vrij snel verzonnen en waarschijnlijk was ze al wat aangeschoten, maar het is wel goed voor een behoorlijke viral.
Inmiddels zijn er remixes van gemaakt en zelfs een countrysong. Aangezien het ‘Hawk Tuah’-meisje er leuk uitziet en we wel houden van wat mysterie, wilde het internet graag weten wie het meisje was. Eerder werd de naam van Elayna Robinson genoemd, maar het bleek dat zij het niet was.

Remixen met de Hawk Tuah uitspraak gaan rond

Identiteit ontrafeld

Inmiddels is bekend dat het meisje Hailey Welch heet. Haar vriendin die ook op de video te zien is, is Chelsea Bradford. Van Chelsea is er veel te vinden, maar het lijkt erop dat Hailey al haar socials verwijderd heeft. Wel heeft ze nu nieuwe socials gemaakt, speciaal als ‘Hawk Tuah’-meisje. Inmiddels verkoopt ze zelfs petten en andere leuke merchandise met haar grappige uitspraak erop. Fathead Threads is het bedrijf dat de merchandising verkoopt en we verwachten dat Hailey binnenkort miljonair is. Een petje kost 30 dollar en voor een tientje extra signeert Hailey het petje ook nog even.
Via FB/Fathead Threads
Via FB/Fathead Threads
Via FB/Fathead Threads
Via FB/Fathead Threads

De originele video van het 'Hawk Tuah Spit On That Thang' meisje