Een gorilla als bank in je kamer

Inspirerend
door Dennis
vrijdag, 26 april 2024 om 10:21
thumb viraal een gorilla als bank in je kamer
Was Donkey Kong vroeger je favoriete karakter bij ieder Nintendo-spelletje of ben je helemaal gek van gorilla’s en andere apen? Dan hebben we iets nieuws voor je waar je zeker van gehoord moet hebben. Je kunt namelijk tegenwoordig loungen in de schoot van een gigantische gorilla. Er zijn banken die zijn gemaakt in de vorm van een gorilla, tot in detail. Op die manier weet je zeker dat je een tijd lang over de tong binnen je gemeente zal gaan, want deze bank is niet te missen. De zogenaamde gorillavormige banken zijn unieke meubels die je nergens anders zal vinden.

Gorilla als bank

Er zijn net als bij normale bankstellen verschillende soorten gorillabanken beschikbaar. Elke bank is gevormd naar de majestueuze vormen van een levensechte gorilla. Stel je voor dat je binnenkort op de schoot van een aardig uitziende gorilla kunt zitten. Je hebt er ook nog echt steun aan, want naar verluidt zullen de banken heerlijk zitten. Het is alsof je geknuffeld wordt door een levensgrote gorilla.

Nepbont

De kans is wel groot dat je binnenkort een actiegroep achter je aan krijgt als je zo’n mooie bank voor je woonkamer bestelt. De bank is namelijk grotendeels gemaakt uit luxueus nepbont. Het is wel erg zacht en de ontwerpers van deze bank beloven je dat je er echt in wegzakt en meteen al je andere bankstellen de deur uit doet. Het is een mix van natuur en comfort.
Ook de armen van de gorilla hebben zo zijn eigen doel. Het is bedoeld als armsteun, terwijl het net voelt alsof je in de armen van het dier ligt. De ontwerpers hebben wel flink wat oog voor detail, aangezien zelfs zijn vingers tot in detail zijn nagemaakt. Uiteraard heb je wel wat ruimte in je woonkamer nodig. Mocht je een gorilla niet ver genoeg gaan, dan kun je ook kiezen voor Star Wars stoelen, schildpadvormige aquariums of bankstellen in de vorm van een levensgrote hond.