Video maken op het vliegveld en op je vakantiebestemming en je doet mee aan nieuwe vakantietrend

Inspirerend
door Dennis
donderdag, 25 april 2024 om 15:45
thumb vk niet vergeten om video op vliegveld en strand te maken om mee te doen aan vakantie trend
De vakanties komen er weer aan en dat betekent dat er ook weer nieuwe trends op social media ontstaan. Goed om de trends in de gaten te houden, want zo kun je groeien als content creator. Na de brazilian marketing is er nu weer een nieuwe manier om trending te worden op social media, vooral op TikTok. Zo kun je nu de ‘airport tot the beach transition’ gebruiken. Mocht je er nog niet bekend mee zijn, dan leggen we het graag nog even uit. Een van de nieuwste TikTok-trends werkt zo: vrouwen gaan op vakantie en komen aan op het vliegveld. Als ze daar eenmaal zijn, springen ze letterlijk naar hun vakantieadres. Er zijn heel wat dames die meedoen aan deze trend. Blijkbaar vinden de mannelijke influencers op TikTok de trend nog niet heel interessant.

Van luchthaven naar vakantieadres

Vrouwen op TikTok doen steeds vaker mee aan de trend, nu de meivakantie er weer aankomt en we ons ook langzamerhand weer opmaken voor de zomervakantie. Je gaat naar het vliegveld en begint je video. Vervolgens spring je zo naar je vakantieadres. Daarbij zien we de dames eerst met kleding zoals je in Nederland gewend bent. Over het algemeen dus een dikke trui, want het is hier niet zo warm. Maar als de TikTokkers naar hun bestemming zijn gesprongen, zien we ze met een stuk minder kleren aan en genieten ze van een heerlijk vakantiezonnetje.

Trend steeds populairder

De Trend op social media en dan vooral op TikTok, wordt wel steeds populairder. De TikTokkers die deze video’s maken, kunnen doorgaans rekenen op tussen de half miljoen en meer dan 3 miljoen views. Ook het aantal likes groeit hard. Mocht je dus een vrouw zijn en mee willen doen aan de trend, dan kun je rekenen op flink wat views en likes. Schroom vooral niet om er aan mee te doen, want vrouwen van alle leeftijden doen mee aan deze trend.