Jason is op Bali en sloopt de tent

OMG
door Dennis
maandag, 17 juni 2024 om 20:15
thumb viraal jason is op bali en sloopt de tent
Sommige mensen zijn een blok aan het been voor hun aansprakelijkheidsverzekering of reisverzekering. Een van deze voorbeelden is Jason. Jason is namelijk niet zo voorzichtig en houdt wel van de grapjas uithangen. Het maakt hem niet veel uit of dat nu buiten op Bali is, of in een duur, luxueus vijfsterrenhotel. Alles voor de TikTok-video. Maar het maken van de video liep niet helemaal zoals hij en degene die het filmpje maakt hadden verwacht.

Jason zet luxueus hotel op de kop

Jason ziet een grote schaal met rozenblaadjes in de hal van zijn dure hotel staan. Dat is natuurlijk vooral bedoeld als aankleding. Als je een duur hotel zoals de Apurva Kempinski Bali kunt betalen, is de verwachting dat je het over het algemeen wel uit je hoofd laat om te lopen ouwehoeren en aan andermans spullen te zitten. Maar bij Jason was er even kortsluiting en hij kon de verleiding niet weerstaan om toch maar even zijn hoofd in de schaal met rozenblaadjes te steken. Hij had blijkbaar verwacht dat de schaal wel wat steviger vaststond, maar schijn bedriegt.

Schaal met rozenblaadjes op de grond

Terwijl degene aan het filmen is Jason nog even aanmoedigt, besluit Jason inderdaad maar zijn hoofd onder water te stoppen. Maar de schaal kan minder gewicht hebben dan hij denkt, waardoor de rozenblaadjes en een flinke sloot water door de hal sijpelt. Dat wordt een flinke claim voor zijn schadeverzekering. We gokken dat dit exclusieve hotel op Bali wel een flinke rekening neer zal leggen. Je slaapt er namelijk voor zo’n 320 euro per nacht. Het is een luxe vijfsterrenhotel op Bali die goed beoordeeld wordt. The Apurva Kempinski Hotel is dan ook een hotel dat geliefd is onder rijke gasten. Maar dat is nog geen garantie dat alle gasten zich kunnen gedragen. Met een viral TikTok-video en de mogelijkheid dat er camera’s in de gang hangen, is er bewijs genoeg.