Deze video van buffet dat naar boven komt, ging hard op Instagram

Vermakelijk
door Dennis
woensdag, 29 mei 2024 om 10:51
thumb vk ondertussen op een partyboot gezellig klappen om het eten naar boven te laten komen
Als klassenuitje naar de partyboot van een rederij in Spijkenisse. Een leuk idee, want je hebt een prima uitzicht op zee en krijgt een mooie rondvaart. Maar je moet wel even flink klappen op een opzwepend muziekje, totdat je eindelijk je middageten krijgt. Bij de partyboot hebben ze namelijk iets bedacht. De lunch en het diner zijn uitgestald op een platform, dat onderin de boot zit. Maar als het tijd is om te gaan eten, start de muziek, staat de vriendelijke bemanning voor je klaar en is het tijd om even flink te klappen.

Platform met eten naar boven

Vervolgens is het de bedoeling om je eten naar boven te klappen. Eenmaal boven staat een lid van het personeelsteam van de catering voor je klaar om het je naar de zin te maken. Blijkbaar hebben nog niet veel mensen zo’n unieke ervaring meegemaakt, als je kijkt naar het aantal views op Instagram en hoeveel reacties er op de video zijn geplaatst. De video heeft namelijk meer dan 1,7 miljoen views.
We waren wel blij verrast met deze video. Een rondvaart op een partyboot in combinatie met de tekst: ‘buffet komt naar boven’, daar hadden wij een andere, ietwat smerige voorstelling bij. Gelukkig kun je deze video dan ook prima op je werk bekijken, zonder al te veel problemen.

Luxe partyschip

Dit platform kun je ook zelf boeken, als je bij een rederij in Spijkenisse het luxe partyschip afhuurt. Het gehele jaar door worden er Moonlight en Brunch Cruises gehouden. Het zijn dagtochten en er worden thema-avonden gehouden. Die gaan er vast wel wat wilder aan toe dan klappen voor je eten. Voor de kinderen een leuk moment, maar als je dit elke avond moet doen, is de lol er natuurlijk wel af. Het schip is geschikt voor grotere en kleinere groepen. Dus mocht je van het kaliber ‘klappen voor de landing’ zijn, dan is dit je ideale dagje uit.