Het knoeien is voorbij: McDonald's komt met fritessaus in fles

Binnenland
door Steve
vrijdag, 31 mei 2024 om 13:14
thumb viraal zakjes saus in fles
Eten bij je favoriete fastfood restaurant brengt tegenwoordig toch wel de nodige uitdagingen met zich mee. Door wettelijke regelgeving lost je kartonnen rietje op als het in aanraking komt met je drankje en de sauzen zitten tegenwoordig in een zakje. Handig als je extra saus op je burger wil doen, maar voor de rest toch wel een enorm onhandig gegeven. De mensen bij de Mac hebben waarschijnlijk vaker deze klacht over de welbekende fritessaus gehoord en zijn naar de tekentafel gegaan om iets te verzinnen. En dat hebben ze, want ze komen met een limited edition fles fritessaus.
De persoon die op 31 december 2023 nog eventjes een paar dozen fritessaus in bakjes op de kop heeft getikt zal ondertussen ook wel door zijn voorraad heen zijn en ook het risico moeten lopen dat je flink gaat knoeien op je kleding door saus in een zakje. Maar nu heeft hij dus de kans om een mooie overstap te maken naar fritessaus in een fles.
Foto: McDonald's.
Foto: McDonald's.

McDonalds's fritessaus is vanaf 4 juni te koop in grote flessen

Het einde van je luxeprobleem begint op 4 juni, want dan kun je de fles 250ml fritessaus kopen. Bij de Mac zeggen ze natuurlijk voor thuis, maar tegenwoordig zie je ook mensen hun eigen glazen, bekers en rietjes meenemen, dus als jij aan tafel zit met je eigen fles fritessaus is dat helemaal geen bijzonder gezicht. Er is echter wel één klein nadeel en dat is dat het een limited edition fles betreft. Je zult dus flink moeten inslaan totdat het nieuwe kabinet besluit om de Europese Single Use Plastic-richtlijn overboord te gooien.

Hoe kom ik aan zo'n fles fritessaus?

4 juni in je agenda zetten, want dan zijn de 250ml flessen fritessaus te koop via de deals van de app. Hier geldt wel op is op en voor 3,50 euro per stuk kan dat weleens snel gaan. Waarschijnlijk zijn er ook weer mensen die een hele pallet kopen en met de video daarvan viraal gaan op het internet. (Thumbnail: McDonald's/Sterre Heijnen)

Nog snel even fritessaus inslaan voordat alles in zakjes zit bij Maccie