Hele sterke rij veilig op de motor-video

Bizar
door Dennis
maandag, 03 juni 2024 om 17:58
thumb vk briljante video zet de grootste snelheidsduivel aan het denken
Overweeg je om je motorrijbewijs te halen en daarna alle regels weer te vergeten en als een gek op je motor te rijden? Denk dan nog een keer na, want voor je het weet heb je een zwaar ongeluk en moet je het met je leven bekopen. Dat is de strekking van een video die viraal gaat op social media. De herkomst van het filmpje is niet helemaal duidelijk, maar toch vinden we dat je deze video echt even moet zien.

Zo rijd je dus niet op een motor

De video begint zoals iedere andere video die over motoren gaat: je zit op de motor en je begint te rijden. Daarna trek je hard op en trek je de gashendel even flink open. Een andere motorrijder haalt je in, dus besluit je om hem te achtervolgen. Er zit een witte bestelbus voor je, waardoor je geen geweldig zicht hebt. Dus waag je het er maar op. En dat blijkt dus de verkeerde beslissing te zijn, want je kunt niet zien wat zich er op de andere weghelft allemaal afspeelt. Voor je het weet knal je bijna tegen een blauwe vrachtwagen op. Daar stopt de video even.

Hoge hartslag door sterke video

We zeggen het eerlijk: toen wij de video voor het eerst zagen, hadden we best een hoge hartslag. Het is dan ook een behoorlijk sterke video die je doet nadenken over de gevaren van motorrijden en hoe gevaarlijk het verkeer kan zijn. De video staat vervolgens een paar seconden stil en je krijgt de tijd om na te denken hoe het afloopt. De afloop is zeker niet geweldig, want aan de linkerkant in het beeld staat ‘de dood’ al voor je klaar om je mee te nemen. Daarna verdwijnt het hoofd van de dood in de video en komt hij je halen. Dat is het einde van de video. We weten niet wie deze video gemaakt heeft of waar ‘ie vandaan komt, maar de video is al een paar keer gekopieerd op andere kanalen. Deze moet je dus zeker even zien.