Even schrikken: drie krokodillen zitten onder de grond in India

Bizar
door Dennis
donderdag, 11 juli 2024 om 17:40
thumb vk lekker aan de slag rond het huis wordt een robbetje vechten met een krokodil
Als je onder de grond wat hoort kruipen en geen idee hebt waar het geluid precies vandaan komt, heb je maar één optie: de grond wegboren en kijken wat er tevoorschijn komt. Maar in India komt er wel een heel vervelende verrassing uit de grond schieten. Uit een virale video van vorig jaar blijkt dat er twee krokodillen uit het puin tevoorschijn komen. Dat is zelfs voor de lokale bevolking die wel vaker met exotische dieren te maken krijgt, best even schrikken.

Raar geluid in betonplaat

Het was al een tijdje het geval dat de bewoners steeds een raar geluid hoorden in een scheur van een betonplaat. Daar werd in eerste instantie niet veel aandacht aan geschonken, want in India kruipen er wel vaker beesten onder de grond. Maar toen de bewoners verder op onderzoek uit gingen, kregen ze een flinke verrassing. Er kwam uit een scheur een enorme krokodil tevoorschijn.
Op de video, die nu weer opnieuw viraal gaat, is te zien hoe een man in een rood pak en laarzen probeert de krokodil te overmeesteren. Dat doet hij onder meer met een grote metalen tang. Een andere man probeert volgens een touw om de nek van het dier te leggen.

Nog een verrassing

Maar daar blijkt dit bizarre verhaal niet te stoppen. Terwijl het dier zit verzet tegen zijn gevangenname, springt er opeens een andere krokodil onder de betonvloer vandaan. Hij komt vanuit de grote opening in de vloer naar degene die filmt toe, schiet de lucht in en springt vervolgens iets onder de betonvloer.
Dan blijkt ook nog dat er een derde krokodil onder het puin zit, maar hij beweegt niet. Op de video is alleen de bovenkant van de rug te zien. De video kreeg meer dan een miljoen views en flink wat reacties van mensen over de hele wereld. Zelfs voor mensen uit India was dit een onverwachte vangst.