MMA-vechter loopt een blauwtje na verlies wedstrijd

OMG
door Dennis
donderdag, 27 juni 2024 om 9:33
thumb viraal huwelijks aanzoek mma
Twee vernederingen op één dag? Het kan in de wereld van de MMA-sport. Een MMA-vechter kan er inmiddels over meepraten. De sporter, Lukas Bukovaz, dacht dat het na het verliezen van de wedstrijd wel een goed moment was om zijn huidige partner ten huwelijk te vragen. De wedstrijd tijdens het Clash of the Stars-toernooi in Tsjechië liep al niet zo lekker, maar zijn vriendin bezorgde hem helemaal een rotdag. Want hij ging naar huis met verwondingen van zijn tegenstander, Jan Michalek, maar zijn ego werd ook nog eens gekrenkt.

Afwijzing voor de ogen van 20.000 fans

De meesten zouden het idee van een aanzoek voor 20.000 fans wel uit hun hoofd laten. Helemaal als ze net verloren hebben. Maar Lukas Bukovaz liet zich niet uit het veld slaan en zag na het verliezen van de wedstrijd wel een lichtpuntje door zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Bukovaz, bekend om zijn felroze haar, ging op één knie voor zijn vriendin. Maar blijkbaar dacht zijn vriendin toch anders over zijn trouwplannen dan hijzelf. Zijn vriendin wees zijn aanzoek namelijk na een ongemakkelijke pauze af. Maar dat had niet te maken met het verliezen van de wedstrijd.

Afwijzing om vreemdgaan

De beelden zijn nogal ongemakkelijk en gingen om die reden al snel viraal. Op de video is goed te zien hoe de vrouw schrikt van zijn gebaar, terwijl haar partner de microfoon pakt en een paar mooie woorden uitsprak. Daarna liet hij haar de verlovingsring zien. Maar het was geen volmondige ‘ja’ en het leek erop dat ze even bedenktijd nodig had. Daarna zei ze dat ze het aanzoek niet zou accepteren.
In plaats daarvan vertelde ze aan 20.000 fans dat ze “op basis van wat er is gebeurd” een huwelijk met hem niet zag zitten. Het publiek kreeg onder meer te horen dat Lukas Bukovaz haar eerder had bedrogen. De trainer van Bukovaz was niet blij met het voorval en gooide water over de vriendin van Bukovaz heen. Beiden schaamden zich voor wat er was gebeurd.

Beschuldigingen tegengesproken

Uiteraard heeft Lukas zelf ook nog even gereageerd op alle beschuldigingen. Hij zegt dat die beschuldigingen onwaar waren. Maar door het virale filmpje kreeg hij veel kritieken: “Bro stond 0-2 achter op dezelfde avond.” Anderen voelen zich rot voor Lukas, maar sommigen schrijven dat hij het over zichzelf heeft afgeroepen.