YouTuber Spanian op bezoek in drugshuis in ghetto Medellin als het leger een inval doet

OMG
door Steve
maandag, 01 juli 2024 om 17:06
thumb vk ghetto youtuber spanian brengt bezoek aan wijk waar bendes de baas zijn in medellin
Spanian is een iets andere vloger dan wat je misschien gewend bent. Zo gaat deze Australische vlogger op bezoek naar wijken van steden waar het er allemaal niet zo netjes aan toe gaat. En zulke wijken zijn er zeker te vinden in de Colombiaanse stad Medellin.
Spanian heeft geregeld dat hij een rondleiding krijgt door een wijk waar je normaal gesproken als toerist niet levend uit komt. Zo zien we in de video hoe de mensen leven in deze wijk en laat Spanian ook een woning zien waar de bewoners toch wel wat spullen hebben die niet handig zijn om in huis te hebben.
We hebben het over drugs en wapens, die ze ook aan de vlogger laten zien. Maar op een gegeven moment blijkt Spanian toch in een hachelijke situatie te zitten als het leger een inval doet in het huis waar hij een rondleiding krijgt. Spanian moet even wat capriolen uithalen om zichzelf weer in veiligheid te brengen. In dit geval zo snel mogelijk Colombia uit, want je wilt niet in zo'n woning met wapens en pakketten drugs gepakt worden door het leger en de politie. Mensen met haast moeten op minuut 53 beginnen.