Wat er nu weer op Funda staat: huis met Fifty Shades of Grey slaapkamer

OMG
door Dennis
woensdag, 10 juli 2024 om 14:23
thumb vk oss huis funda
Eén van onze favoriete bezigheden op de redactie is het bekijken van huizen op Funda. Niet omdat we op zoek zijn naar een nieuw onderkomen, maar omdat er soms best juweeltjes worden aangeboden. Zo ook een grote woning in Oss. Gebouwd in 1998 met zes slaapkamers. Dankzij een woonoppervlakte van 160 vierkante meter is er meer dan genoeg ruimte voor iedereen. Keurig geïsoleerd, met dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas. Eigenlijk kan het niet beter. Maar we vermoeden dat toch een hoop bezoekers bij de bezichtiging moeite zullen hebben met één specifieke ruimte.

Fifty Shades of Grey in de slaapkamer

Een paar jaar geleden waren de stoute boeken van Fifty Shades of Grey enorm populair. Ongeveer iedere huisvrouw heeft de boeken over de romantische escapades van Christian Grey wel gelezen. Blijkbaar zijn er mensen die het verschil tussen fictie en praktijk niet kennen en deze boeken in de praktijk toepassen. Want de slaapkamer in het op het eerste oog zo vriendelijk lijkende woning, is wel van een heel ander niveau. Hier vind je niet alleen een bed om lekker op te slapen, maar word je ook meteen aan de muur vastgemaakt, terwijl je partner alvast met de zweepjes aan de slag gaat. Zo was er een 360 graden foto aanwezig bij de advertentie van het huis op Funda, maar deze advertentie van het huis is helemaal verdwenen nu de woning viraal gaat op het internet. Binnenkijken in de slaapkamer kun je nog wel hier doen.

Heerlijk vertoeven

De bewoners zelf gaan dit fantastische stulpje met een bijzondere slaapkamer zelf ook missen. Zo zeggen ze tegen de makelaar dat het heerlijk vertoeven is in de woning, vooral dankzij de vlonder achterin de tuin. Er zijn kikkers en ze zingen graag in de sloot. Daarnaast kun je met een heerlijk glaasje wijn en een simpel kaarsje op tafel genieten van het paradijs op aarde. Al interpreteren wij die zin na het zien van de beelden nu toch een beetje anders…
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda