Onderzoek naar man die aan oor knabbelt van kind bij Snooker kampioenschap

Bizar
door Dennis
maandag, 29 april 2024 om 21:45
thumb vk onderzoek naar man die aan oor knabbelt van kind bij snooker kampioenschap in engeland
Ophef in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens het Wereldkampioenschap Snooker was te zien hoe een man aan het oor van een kind knabbelt. Dat leidde tot geschokte reacties van de kijkers op televisie en de toeschouwers op het evenement. De meeste mensen vinden het gedrag van de man dan ook niet kunnen en hebben het als ‘creepy’ bestempeld. Meteen nadat het gebeurde, ging de video viraal. Inmiddels heeft de politie een onderzoek naar het voorval ingesteld.

Knabbelen aan oor kind

De laatste tijd gebeurt het vaker dat mensen zichzelf niet kunnen bedwingen en daardoor rare fratsen uithalen. Een kind zoenen of aan zijn oor knabbelen is natuurlijk not done, maar het gebeurde wel tijdens het Wereldkampioenschap Snooker. De politie heeft de virale video inmiddels ook gezien en daarom een onderzoek ingesteld. Het voorval was live op televisie te zien, toen zevenvoudig winnaar Stephen Hendry aan het woord was tijdens een break in het Crucible theater in Sheffield, afgelopen donderdag.
Veel kijkers hadden geen oog voor Hendry, omdat het duidelijk was dat er in het publiek onrust was ontstaan. In het publiek stond een volwassen kerel voorover gebogen en stond in het oor van een tienerjongen te fluisteren. Daar is op zich niets vreemds aan, maar een paar tellen later is duidelijk te zien hoe de man aan zijn oorlel begint te knabbelen. Daarna lacht hij schaapachtig naar het jongetje en zwaait hij brutaal naar de camera.

Politie doet onderzoek

Een video van het incident ging al snel viraal en inmiddels heeft de politie van Zuid-Yorkshire de beelden ook gezien. Volgens de politie gaan ze onderzoek doen. Een woordvoerder zegt dat op donderdag 25 april rond 21:20 een melding is binnengekomen van een kijker die de politie wilde attenderen op de video die rondgaat op sociale media. De politie zegt dan ook op de hoogte te zijn van het bestaan van de video en het incident zelf. Agenten beoordelende video nog.
Daarnaast stelde ook een woordvoerder van het Wereldkampioenschap Snooker op de hoogte te zijn van dit incident. De organisatie gaat er voorlopig zelf niets aan doen, omdat het nu een politiezaak is geworden.