Boer Harm heeft een nieuw nummer: ‘Komkommer’

Entertainment
door Dennis
maandag, 29 april 2024 om 13:15
thumb vk boer harm dropt videoclip van nieuwe hit komkommer alleen kijken als je 18 bent
Boer Harm is de sensatie van dit moment. Deze boer is niet echt boer en gaat door het leven met een masker. Dat maakt de tongen flink los, want wie is toch de gemaskerde boer? Uit geruchten blijkt dat het hier waarschijnlijk gaat om David Bouman en dat een deel van de productie in handen is van Mischa van Brakel, die we beter kennen als Blake. De heren hebben weer een nieuw nummer gemaakt en na het gigantische succes van ‘Brommers Kieken’, heet het nieuwe nummer ‘Komkommer’. Maar dat liedje is zeker niet voor de kinderoortjes bedoeld.

Nieuw nummer heet Komkommer

Na de enorme hit van ‘Brommers Kieken’ heeft Boer Harm nu een nieuw nummer. We verwachten dan ook dat het nummer ‘Komkommer’ minstens net zo’n hit zal worden en dat het liedje te horen is tijdens de zomertoer. Jong en oud kenden het nummer ‘Brommers Kieken’ met het iconische ‘heng heng heng’. We beloven dat ‘Komkommer’ minstens net zo in je hoofd blijft zitten. Uit de muziekcredits blijkt dat dit liedje ook geschreven en geproduceerd is door David Bouman en rapper Blake. Daarmee lijkt het mysterie rond dit personage ook opgelost. Boer Harm gaat al een tijdje viraal en is begonnen aan zijn tournee door het hele land. Zo was hij onlangs te zien in Breda, maar bezoekers konden zichzelf niet bedwingen en probeerden het masker van zijn hoofd te trekken.

Achter het masker

Al sinds de doorbraak van Boer Harm vragen mensen zichzelf af wie die Boer Harm toch is. Inmiddels weten we vrijwel zeker dat het David Bouman is die achter het masker zit, mede omdat hij dezelfde tattoos heeft als de gemaskerde boer. Een andere optie is dat het rapper Blake is, omdat hij ook op de muziekcredits is terug te vinden.
Wat ons betreft, is het mysterie bijna opgelost, maar dat betekent niet dat we van ‘Komkommer’ teleurstellende resultaten verwachten. De songtekst is weer gemakkelijk te onthouden en mee te zingen en ook de videoclip valt bij vooral kerels in de smaak. Maar je moet wel minimaal 18 jaar en ouder zijn om de video te bekijken, want hij is zeker niet geschikt voor kinderogen.