Python van 5 meter eet vrouw helemaal op

Bizar
door Dennis
dinsdag, 11 juni 2024 om 19:47
thumb vk ondertussen in indonesie python van 5 meter slokt vrouw helemaal op
In Indonesië is een vrouw opgegeten door een python van 5 meter lang. De vrouw zat volledig in de buik van het dier en heeft het niet overleefd, zo zegt een lokale ambtenaar. Het gaat om een 45-jarige vrouw met de naam Farida. Haar echtgenoot en de inwoners van een dorp in Zuid-Sulawesi kwamen er onlangs achter dat een netpython van ongeveer vijf meter lang haar heeft opgegeten. Ze werd teruggevonden in de buik van de slang.

Vermissing eindigt in buik python

Farida kwam uit het dorp Kalempang en werd sinds donderdagavond vermist. De moeder van vier kinderen was al tijden niet meer gezien en om die reden werd er een zoekactie op touw gezet, zo zegt het dorpshoofd Suardi Rosi. Bij het doorzoeken van het gebied vonden de dorpelingen een python met een erg grote buik. Ze besloten om de buik open te snijden, waarna het hoofd van Farida tevoorschijn kwam. Let op, beelden zijn schokkend.

Ingeslikt door python

Het lijkt een verhaal uit een horrorfilm, maar het gebeurt vaker dat pythons mensen inslikken. Zulke incidenten komen niet erg vaak voor, maar toch is dit al vaker in het nieuws geweest. In Indonesië zijn de afgelopen jaren meerdere mensen overleden, omdat een python hen had ingeslikt. Op een video is te zien hoe bewoners de buik van het dier opensnijden, waarna het lichaam van de vermiste vrouw tevoorschijn komt.
Vorig jaar werd een acht meter lange slang gedood in het Tinanggea district in het zuidoosten van Sulawesi. De slang had een boer gewurgd en opgegeten. Ook in 2018 was het al een keer raak, toen een vrouw van 54 opgeslokt was door een zeven meter lange python in de stad Muna (in het zuidoosten van Sulawesi). Het jaar ervoor werd een boer opgegeten in West-Sulawesi, nadat een python van vier meter zijn kans schoon zag op een palmolieplantage.