Dame pest ex, karma slaat terug

OMG
door Dennis
dinsdag, 11 juni 2024 om 18:23
thumb viraal dame pest ex krijgt karma
Als je boos bent omdat je ex de relatie heeft beëindigd, kun je maar beter even tot tien tellen, totdat je besluit om toch wraak te nemen. Want karma kan behoorlijk hard terugslaan. Misschien zelfs wel een beetje te hard, als je het ons vraagt. Op de video hieronder is een vrouw en haar vriendin te zien die eieren gooien tegen het huis van de ex-vriend. Maar als ze in haar auto stapt en probeert weg te komen, overkomt haar zelf ook iets waar ze niet op zat te wachten.

Karma tegen vrouw die eieren gooit

Zodra de twee proberen om weg te komen, stappen de dames in een zwarte SUV-wagen en negeren ze een stopbord. Dat bord staat er niet voor niets, want een auto van rechts knalt keihard tegen ze aan. In een video die is opgenomen door een buurman is duidelijk te zien hoe twee onbekende vrouwen uit hun auto stappen en vervolgens eieren tegen het huis van een ex gooien. Daarna gooien ze een poederachtige substantie.
Ze rennen snel terug naar de auto en stappen zo snel mogelijk weer in. Zonder de deur van de auto te sluiten, rijdt de bestuurder weg en negeert het stopteken op de weg. Daarna slaat karma iets te hard terug.

Auto-ongeluk als karma

De automobiliste rijdt naar het kruispunt, maar ziet een zilveren Sedan niet van rechts komen. Het stopbord op de kruising staat er ook niet voor niets, want de auto’s botsen tegen elkaar op. Op de video is het commentaar te horen: “Wow, wat een klap!” De Sedan schuift verder langs de weg en de SUV crasht tegen een nabij gelegen hek. Aan het einde van de video is er een menigte te zien die uit hun huizen rennen om te assisteren.
Wie de twee ongelukkige dames zijn, is onbekend. Volgens The Daily Mail gaat het hier om een video, afkomstig uit Detroit in het Amerikaanse Michigan.