Hailey "Hawk Tuah girl" Welch staat op podium bij optreden van countryzanger Zach Bryan

Entertainment
door Steve
zondag, 30 juni 2024 om 21:42
thumb vk hawk tuah girl hailey welch staat op podium bij optreden van countryzanger zach bryan
Een uitspraak van Andy Warhol is dat in de toekomst iedereen zijn '15 minutes of fame' kan krijgen en op dit moment heeft zeker Hailey Welch haar 15 minuten beroemdheid te pakken. Hailey werd bekend door op straat in de Amerikaanse stad Nashville een interview te geven aan de presentatoren van het YouTube kanaal Tim & Dee TV. Zo moest ze de vraag beantwoorden wat haar move was om mannen in bed helemaal gek te maken. Daar hoefde Hailey niet lang over na te denken en sprak de inmiddels iconische zin: "Hawktuah Spit On That Thang".
Toen het YouTube kanaal een fragment uit het interview met Hailey plaatste ontplofte dit echt. Niet alleen in Amerika, maar ook de rest van de wereld wilde wel weten wie deze dame was die er graag eerst een keer flink op spuugt voordat ze 'hem' onder handen neemt. Haar naam is al een tijdje bekend, maar ze is nu ook voor de eerste keer gezien na het interview dat waarschijnlijk haar leven voorgoed gaat veranderen.
Zach Bryan is een Amerikaanse countryzanger en singer-songwriter en hij heeft op zaterdag een optreden gegeven in het Nissan Stadium in Nashville. Tijden zijn Quittin’ Time tour heeft hij zijn fans al meerdere keren getrakteerd op een speciale gast tijdens het laatste nummer van de avond, namelijk Revival. Zo waren Bruce Springsteen, Shane Gillis, AJ Dillon, Daniel Jones, en Sexxy Red al eens aanwezig bij dat nummer, maar zaterdag had hij echt een speciale gast. Namelijk het meest beroemde en beruchte meisje van het internet van dit moment, het 'Hawk Tuah' meisje aka Hailey Welch.

Jason Payne laat mensen op Defqon.1 dansen op 'Hawk Tuah'