Vrouw heeft bruin ongelukje bij de kassa

Bizar
door Dennis
vrijdag, 28 juni 2024 om 10:33
thumb vk vrouw heeft hoge nood en kan niet anders dan bij de kassa nummer 2 te doen
Meteen maar even een waarschuwing voor iedere lezer die met een boterham in zijn hand even snel onze site aan het checken is. Dit bericht gaat over poep. Daar hebben we beelden van, maar wellicht is het niet zo smakelijk om dit bericht te lezen of de beelden te kijken, terwijl je aan het eten bent. In ieder geval heeft deze vrouw een publiekelijk ongelukje. Ze staat voor de kassa en voelt opeens aan haar achterwerk. Daardoor merk je al dat ze wat ongemakkelijk beweegt en dat ze probeert haar billen bij elkaar te klemmen. Maar dat lijkt toch niet helemaal te lukken, waardoor de poep onder haar jurkje vandaan komt.

Ongelukje bij de kassa

We snappen het. Publieke toiletten zijn vreselijk en ook de wc’s van de supermarkten zijn vaak niet schoon, als ze al toegankelijk zijn voor klanten. Om deze reden kan het lastig zijn een goede plek te vinden om je behoefte te doen. Want als je moet, dan moet je. Een vrouw bij de kassa kwam in de situatie terecht waarbij ze opeens nodig naar het toilet moest, maar de tijd daar niet meer voor had. Het ging wel erg snel en de poep verliet haar lichaam voordat ze er erg in had.
De video gaat inmiddels viraal op X en wij hebben de beelden ook. Op de beelden is te zien dat de vrouwen staat af te rekenen en dat ze steeds aan de achterkant van haar jurk zit. Opeens komt de poep tevoorschijn en ligt het direct voor haar voeten. Maar hoe kun je dit probleem snel en eenvoudig verhullen? Ze besluit om er tegenaan te schoppen, zodat het nu onder de kassa ligt. Daarna rekent ze af alsof er niets gebeurd is.

Reacties op deze vieze gewoonte

Smakelijk is anders en deze vrouw heeft een vieze gewoonte als het op haar toiletmanieren aankomt. Er zijn namelijk mensen die denken dat ze dit al vaker gedaan heeft. Mensen op X reageren dan ook: “Ze brengt gewoon de chocolade die ze laatst al gegeten heeft.” We vragen ons wel af hoe het verhaal is afgelopen en wat er hierna is gebeurd. Werd ze herkend? Wie heeft de rommel opgeruimd? Zoveel vragen waarop we de antwoorden eigenlijk toch niet willen weten.