Nieuw Instagram account voor 'Hawk Tuah' meisje Hailey Welch en hele 'Hawk Tuah Girl Original Video' is te zien

Humor
door Steve
dinsdag, 25 juni 2024 om 13:31
thumb vk hawk tuah nieuws hailey welch heeft instagram en hawk tuah girl original video is te bekijken
'The American Dream' betekent dat iedereen het kan maken in Amerika en daar hebben we de afgelopen week een heel duidelijk voorbeeld van gezien. Het YouTube accountje Tim & Dee TV, verkleindwoord ja, want ze hebben maar 31,9K abonnees, heeft een video opgenomen in de stad Nashville. Tijdens een stapavond hebben de twee presentatoren een reeks 'pittige' vragen afgevuurd op de mensen die voor de camera wilde verschijnen en één dame was Hailey Wench. Op de vraag 'Met welke move maak jij elke man gek in bed' gaf ze het antwoord "Hawk Tuah, spit on that thang". En daarna werd ze geschiedenis.

De video waar het mee begon

Identiteit van 'Hawk Tuah' meisje is Hailey Welch

Tim & Dee TV hadden alleen een fragmentje uit het interview gedeeld, maar deze video ging echt als een malle viraal. De identiteit van het 'Hawk Tuah' meisje was niet bekend en dat werd een heuse zoektocht. En gingen verschillende spooverhalen rond, zoals een hoax dat Hailey een kleuterleidster was en dat ze ontslagen zou zijn omdat kinderen elkaar heel de dag onder zouden spugen met de tekst "Hawk Tuah, Hawk Tuah, spit on that thang". Niet waar. Ook doken er verhalen op over de blauwe tong van Hailey, die zou weer het gevolg zijn van een bepaald soort snoepgoed wat ze heeft genomen. Haar losse gedrag zou daar ook de oorzaak van zijn. Zou kunnen, niet bewezen.
De bal richting de identiteit begon pas echt te rollen toen Tim & Dee TV in een nieuw fragment de twee dames hadden bedankt voor het interview en de zoektocht uitkwam bij het VSCO account van Chelsea Bradford, de vriendin die ook te zien is in de video. Uiteindelijk gaf Fathead Threads het antwoord, door te claimen dat zij samen met Hailey Welch 'Hawk Tuah' merchandise op de markt gingen brengen. Zo betaal je voor een petje 30 dollar en moet je 10 dollar extra afrekenen als je er eentje wilt net de handtekening van de echte 'Hawk Tuah Girl' Hailey Welch.

Hailey Welch heeft een nieuw Instagram account: hailey_welch93

Maar de "Hawk Tuah" meme is echt ontzettend groot. Niet alleen in Amerika, maar wereldwijd wordt het fragment gedeeld of gaan mensen met de soundbite aan de gang. En als je rondgaat moet je het ijzer smeden als het heet is. Er zijn influencers die minder bereik hebben en er toch van rond kunnen komen. Dus is het ook niet verwonderderlijk dat Haily Welch haar instagram weer heeft opengegooid. Op moment van schrijven heeft het account @hailey_welch93 bijna 42K aan volgers, maar wij denken dat dit heel snel richting de miljoen zal gaan als media straks oppakt dat het Instagram-account van Hailey Welch bekend is.

Ondertussen in Nashville: Hawk Tuah Girl Original Video

Niet alleen Hailey Welch heeft bekendheid gekregen door haar uitspraak in de video, maar natuurlijk ook Tim & Dee TV, het YouTube kanaal waar de video voor gemaakt is. Na wat fragmenten die enorm viraal zijn gegaan, hebben ze ook de hele video van de interviews van de stapavond in Nashville online gezet. De video staat op moment van schrijven een uurtje of 18 online en heeft 387.912 views. Dat zal waarschijnlijk ook de komende dagen enorm gaan groeien. Mensen met haast beginnen op minuut 7 voor Hawk Tuah Girl.

Uitspraak van virale "Hawk Tuah Girl" reden om muzikale remixen te maken