Is 538-DJ Jordi Warners Boer Harm?

Entertainment
door Dennis
woensdag, 08 mei 2024 om 17:01
thumb vk radio dj jordi warners ontkent dat hij boer harm is maar verspreekt zich
Veel mensen laat het maar niet los: wie is toch de mysterieuze Boer Harm? Het is duidelijk dat de zanger en rapper een masker draagt, maar wie er onder schuil gaat, blijft een mysterie. Bij de credits van de liedjes worden steevast twee namen genoemd: die van producer David Bouman en van rapper Blake. Van Blake weten we dat hij het niet is, dus gingen we er langere tijd vanuit dat David Bouman in het pak van Boer Harm zou zitten. Maar een video van Koningsdag in het Brabantse Uden haalde ook die theorie onderuit, want David stond met komkommers op het podium terwijl Boer Harm aan het zingen was. Nu is er een heel nieuwe theorie, waardoor we denken dat 538 radio-dj Jordi Warners wellicht Boer Harm is.

Tip over Jordi Warners

De zoektocht naar de zanger onder het masker van Boer Harm gaat door en we zijn inmiddels uitgekomen bij Jordi Warners. De presentator presenteert een avondshow bij Radio 538, samen met Bas Menting. Bas heeft al vaker het idee gehad dat zijn collega Jordi Warners in het pak zit en vraagt het hem op de man af. Eén van de redenen waarom Jordi vaak wordt genoemd, is vanwege zijn tattoo. Hij heeft een tattoo op zijn arm die doorloopt tot op zijn handen. Op de foto’s van Boer Harm zijn ongeveer dezelfde handen met een tattoo te zien. Menting vraagt het zijn collega op de man af. Daarbij begint Jordi wat te stotteren en lijkt hij zich te verspreken, zo is op een TikTok video te zien. Hij zegt onder meer: “Als ik, ik bedoel Boer Harm 3000 euro per optreden zou verdienen, zou ik dat niet voor me kunnen houden.”
Jordi zegt verder dat Bas erover op moet houden. Maar wanneer aangekondigd wordt dat vrijdag Boer Harm in de studo is, blijkt Jordi niet te kunnen komen. Onder meer oud radio-dj Patrick Kicken speculeert erop los en denkt dat Warners inderdaad in het pak zit.

Jordi Wanners verspreekt zich

Opvallende tattoo