Is David Bouman dan toch niet Boer Harm?

Entertainment
door Dennis
maandag, 06 mei 2024 om 19:55
thumb vk wait what is david bouman dan toch niet boer harm
We wisten het met z’n allen vrij zeker: de man die achter het mysterieuze masker van sensatie Boer Harm zit, zou David Bouman wel moeten zijn. De producer produceert onder meer muziek voor Sevn Alias. Maar nu weten we het niet meer zo zeker, ondanks dat de credits van de grote hit ‘Brommers Kiekn’ en de nieuwe track ‘Komkommer’ op naam van twee producers: Mischa van Bakel en David Bouman staan. Daardoor dachten we dat het David Bouman is, maar nieuwe beelden halen de theorie nu onderuit.

David Bouman mogelijk niet Boer Harm

Al een tijdje houdt het internet zich bezig met de mysterieuze Boer Harm. De vunzige liedjes zoals ‘Brommers Kiekn’ en ‘Komkommer’ vallen bij het publiek goed in de smaak.
Er gingen al eerder namen rond zoals die van Dennis Schouten en David Bouman. Omdat veel mensen moeite hebben met het accepteren van een beetje mysterie, werd er tijdens een optreden in Breda geprobeerd om het shirt van Boer Harm kapot te scheuren. Zo zou zeker moeten zijn dat Boer Harm dezelfde tattoo heeft als David Bouman.
Maar nieuwe beelden halen de hele theorie rondom David nogal onderuit. Tijdens een optreden op het Koningsfeest in Uden was David Bouman namelijk met komkommers op het podium te zien, terwijl Boer Harm stond op te treden. Daarmee kunnen we stellen dan David waarschijnlijk Boer Harm niet is, of dat er meerdere mensen, die tussen de optredens door wisselen, onder het masker zitten.

Masked Singer, de boeren versie

En zo zijn we online beland in de boerenversie van het bekende televisiespelletje ‘The Masked Singer’. Want wie er wel onder het masker zit, weten we nog steeds niet. Naast David Bouman wordt ook de naam van rapper Blake (Mischa van Brakel) bij iedere track in de credits vermeld, maar we zijn er vrij zeker van dat hij niet onder het masker zit. We zagen rapper Blake namelijk op het podium lopen in hetzelfde filmpje.
Andere namen die rond gaan zijn onder meer Roddelpraat-presentator Dennis Schouten en Bram Agterbos van het Twentse muziekduo Gladjakkers. Hij ontkende de geruchten.