Nathan is de sfeermaker op elk festival, dus ook Freshtival

Entertainment
door Dennis
maandag, 27 mei 2024 om 18:48
thumb vk nathan is de sfeermaker op elk festival dus ook op freshtival
Ben je ooit op een feestje geweest waar landelijk veel bezoekers op af komen, dan ben je Nathan waarschijnlijk al een keer tegengekomen. Nathan leeft voor festivals en houdt van het festivalseizoen. Tijdens het seizoen gaat zijn hart sneller knoppen en probeert hij op zoveel mogelijk festivals aanwezig te zijn. Deze jongeman houdt van dansen en denkt dat hij de moves heet. Niet zomaar moves, maar ‘Crazy Dance Moves’, als we zijn account moeten geloven. Je ziet hem op het festival vaak in zijn eentje dansen, maar het gebeurt ook regelmatig dat er honderden mensen met hem mee dansen. Hij ging in 2018 al viraal met zijn optreden op Tomorrowland en nu blijkt ook Freshtival een mooi moment om lekker uit je stekker te gaan.

Nathan is de gangmaker op ieder feest

Nathan is de gangmaker op ieder feest, want alle festivalgangers herkennen hem. Hij houdt er namelijk wel wat idiote dansmoves op na, maar hij doet verder niemand kwaad. Sterker nog: de meeste mensen vinden de dansmoves van Nathan wel grappig. Soms doen er meer dan 500 mensen gezellig met hem mee. Hij haalt regelmatig het nieuws en zijn gekke dansjes filmt hij zelf ook. Vervolgens plaatst hij ze vervolgens op zijn Facebookpagina en dat is goed voor flink wat virale video’s.
In 2018 heeft Brabants Dagblad al een artikel over hem geschreven. Nathan wist toen met één video meer dan twee miljoen views te bereiken. Het publiek dat Nathan nog niet kent, vraagt zich of hij toevallig een snoepje extra op heeft als hij danst. We kunnen je het antwoord verklappen: Nathan is volledig bij zinnen, drinkt geen alcohol en vermijdt frisdrank. In plaats daarvan drinkt hij liever groente- en fruitsmoothies en let hij goed op zijn voeding.

Zelf Nathan ontmoeten?

Wil je Nathan zelf ontmoeten en even kennismaken, dan danst hij graag met je mee. Hij is meestal te vinden op de dance- en EDM-feesten in Brabant. Volgens hem is het daar altijd erg gezellig. In Nederland durven mensen veel minder te dansen dan in het buitenland, maar in het zuiden durft men net wat meer, zo verklapt de Brabander.